Lanko na KniPro ihlice bezpamäťové, otočné

60cm tyrkysové
2 ks    60cm tyrkysové
Vyberte si veľkosť
4,80 €
S DPH
Množstvo
Skladom

Dočkali sme sa kvalitných bezpamäťových laniek aj od firmy KnitPro. :)
Tieto lanká sú vyrobené z tenkých oceľových laniek potiahnutých nylonom. Lanká sú bezpamäťové, čo znamená že neostanú deformované a ani sa nebudú divne krútiť. Taktiež sú otočné, čo znamená, že medzi lankom a ihlicou je spoj, ktorý je otočný, preto sa lanko nebude divne skrúcať, ale bude vždy tak otočené, ako ho potrebujete. 

Spojenie medzi ihlicou a lankom je plynulé, nemusíte sa báť žiadneho zadrhávania. 

V balení okrem lanka nájdete aj dve koncovky - tie našraubujete na lnako v prípade ak na ňom máte niečo rozpletené, ale potrbujete použiť špičky ktorými to pletiete, alebo si jednoducho tú časť pletenia len potrebujete dať bokom. Vďaka koncovkám budú všetky očká v bezpečí a žiadne nespadne. 

Ďalej sa v balení nachádza kľúčik - ten treba prestrčiť cez dierku v kovovom konci lanka. Potom sa vám bude dať pohodlne utiahnuť. 

K dostaniu v ružovej a tyrkysovej farbe. 

Tieto lanká sú kompatibilné so všetkými druhmi KnitPro ihlíc - Zing, Symfonie, Basix Birch

Lanká sú v dĺžkach 40cm, 50cm, 60cm, 80cm, 100cm, 120cm, 150cm. To je dĺžka predpokladaná spolu so špičkami. 

Samotné lanká ako také majú 20cm, 28cm, 35cm, 56cm, 76cm, 94cm, 126cm.

POZOR - krátke lanká - 40cm kombinujte s extra krátkymi špičkami Symfonie, a 50cm kombinujte buď s krátkymi špičkami Zing alebo Symfonie

Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež:

Kód: 1026 forest stripes

Vlna na pletenie ponožiek Signature 100g 400m

Zloženie: 75% vlna (z toho 35% Blue Faced Leicester), 25% nylon Hmotnosť: 100g Návin: 400m Ihlice / háčik: 3mm Na jeden pár veľkých ponožiek vám stačí jedno klbko.  Video návod, ako pliesť ponožky z našej dielne v slovenskom jazyku nájdete na YouTube TU.   Návod na pletené ponožky nájdete TU. Inšpirujte sa hotovými výrobkami na Ravelry. Chcete oprať svoje...

Cena 9,60 €
Viac
Produkt je dostupný s inými možnosťami

Kód: holidays 11244

Ponožkové priadze OPAL

Zloženie: 75% vlna, 25% polyamid Hmotnosť: 100g Návin: 425m (ak nie je uvedené na fotke ináč) Ihlice/háčik: 2 - 3mm Skúška očiek: 30 očiek na 10cm Hrúbka priadze: fingering Chcete oprať svoje vlnené výrobky bezpečne? My odporúčame EUCALAN. Kombinujte s jednofarebnou JAWOLL.  Na jeden pár veľkých pánskych ponožiek stačí jedno 100g klbko. Dámse cca 38ičky...

Cena 9,50 €
Viac
Skladom

Kód: 02

Značka: Drops

Snow 50g 50m

Zloženie: 100% vlna - vhodná na plstenie Hmotnosť: 50g Návin: 50m Ihlice/háčik: 8mm Skúška očiek podľa štítku: 11 očiek x 15 riadkov na 10x10cm Hrúbka priadze: Super Bulky Vyrobené v EU. Oeko-Tex® certificát. Inšpirujte sa hotovými výrobkami na Ravelry. Chcete oprať svoje vlnené výrobky bezpečne? My odporúčame EUCALAN.

Cena 2,55 €
Viac
Skladom

Ihly na plstenie

Ihly na plstenie majú po stranách drobné drážky, do ktorých sa zachýtáva vlna keď ju prepichneme a tým sa vlákna spletú do seba. Hrubá ihla sa používa na "hrubú" prácu na začiatku plstenia. Tenšími ihlami viete neskôr presnejšie dorobiť detaily.  Dĺžka každej ihly je 7,8cm. Priemery ihiel: 0,5mm; 0,6mm; 0,7mm.

Cena 2,30 €
Viac
Skladom

Customer Reviews

Based on 9 reviews
78%
(7)
22%
(2)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
K
Katarína
Objednávka

Dobrý deň, s objednávkou som max spokojná. Veľmi rýchle dodanie tovaru. A v balíku ma čakalo milé prekvapenie ako darček. Rozhodne budem aj naďalej objednávať z tejto stránky. Ďakujem ?

J
Jana Leichnerova
Lanko je skvelé na čapice

Som spokojna s produktom ale dobre sa s ním pracuje hlavne keď sú tam kradšie ihlice. Inak lanko skvelé ?

A
Andrea Andrášová

Lanko na KniPro ihlice bezpamäťové, otočné

Z
Zuzana Krušinová

Lanko na KniPro ihlice bezpamäťové, otočné

E
Emilia Jochcova
Emilia

Som nadmieru spokojná.