Vlna na pletenie s označením Woolmark Terra 100g 170m

18 maslová
6 ks    18 maslová
Vyberte si farbu
8,70 €
S DPH
Množstvo
Skladom

Zloženie: 100% merino vlna s označením Pure merino wool od Woolmark

Hmotnosť: 100g

Návin: 170m

Ihlice/háčik: 4,5 - 5mm

Skúška očiek: 20 očiek na 10cm

Hrúbka priadze: Aran

Priadze sú reálne o niečo tmavšie ako na fotkách. 

Chcete oprať svoje vlnené výrobky bezpečne? My odporúčame EUCALAN.

Popis

Jemná a zároveň robustná. Taká je Terra. Ideálna na zimné teplé svetre, ktoré vám budú slúžiť roky. Určite z nej budú aj výborné vesty, rukavice a čiapky. Je to proste všestranný pracant, ktorý sa prispôsobí a prežije všetko. 

Čo označenie Pure Merino Wool na priadzi znamená?

Garantuje vám, že takto označená priadza je vyrobené zo 100% merino vlny tej najväčšej kvality. Predtým, ako takýto výrobok známku kvality Woolmark získa, musí prejsť náročnými laboratórnymi testami. Priadza sa najrôznejšie krúti, naťahuje, veľakrát sa rôzne perie, vystavuje sa intenzívnemu svetlu a najrôznejším chemikáliám. Kontroluje sa tiež zloženie, priemer a dĺžka vlákna, použité spôsoby farbenia a samozrejme aj celková kvalita spracovania priadzí. Ak priadza všetkými týmito testami prejde, až vtedy dostane známku kvality Pure Merino Wool.

Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež:

COCOknits označovače otvorený krúžok

Tieto označovač použijete pri pletení aj pri háčkovaní. Môžete ich použiť medzi očká na ihlici, ale viete si nimi označiť aj konkrétne očká pri háčkovaní. Jednoducho sa nasadzujú, nič netreba otvárať, len ich jemne nasunúť na správne miesto. Balenie obsahuje 6 farieb, z každej farby je 10 kusov = spolu až 60 kusov v balení. 

Cena 13,80 €
Viac
Skladom

Kód: 1026 forest stripes

Vlna na pletenie ponožiek Signature 100g 400m

Zloženie: 75% vlna (z toho 35% Blue Faced Leicester), 25% nylon Hmotnosť: 100g Návin: 400m Ihlice / háčik: 3mm Na jeden pár veľkých ponožiek vám stačí jedno klbko.  Video návod, ako pliesť ponožky z našej dielne v slovenskom jazyku nájdete na YouTube TU.   Návod na pletené ponožky nájdete TU. Inšpirujte sa hotovými výrobkami na Ravelry. Chcete oprať svoje...

Cena 9,60 €
Viac
Produkt je dostupný s inými možnosťami

Kód: 845.0016 modro tyrkysová

Značka: Lang Yarns

Tenká merino priadza na pletenie Mille colori baby 50g 190m

Zloženie: 100% merino Hmotnosť: 50g Návin: 190m Ihlice/háčik: 3mm Skúška očiek: 28 očiek x 40 riadkov Hrúbka priadze: Sock Chcete oprať svoje vlnené výrobky bezpečne? My odporúčame EUCALAN. Na čiapku vám postačí jedno klbko.  Na stredne veľkú pletenú šatku budete potrebovať 3 - 4 klbká.  Na svetrík pre bábätko cca 9 mesiacov 2 klbká. Na svetrík pre cca 10...

Cena 7,50 €
Viac
Skladom

Zatváracie označovače sada 30ks

V balení 30 kusov plastový zatváracích označovačov.  Využijete ich ako pri pletení tak aj pri háčkovani. Kedže sa dajú otvárať a zatvárať, môžete ich prehadzovať a umiestnovať v ktorejkoľvek fáze pletenia a háčkovania. 

Cena 3,50 €
Viac
Skladom

Kód: 3,5mm - 40cm

Seeknit kruhové ihlice 40/80/100cm

Seeknit sú kruhové ihlice vyrobené rodinnou firmou z japonského bambusu. Ihlice sú do hladka vyleštené. Lanko je s ihlicou spojené pomocou kĺbu, preto sa lanko nijak špeciálne nevykrúca a je vždy na svojom mieste, čo vám zaručí naozaj poholné pletenie. 

Cena 7,80 €
Viac
Produkt je dostupný s inými možnosťami

Customer Reviews

Based on 5 reviews
100%
(5)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
M
Maria Blichova

Vlna na pletenie s označením Woolmark Terra 100g 170m

V
Věra Vytejčková
rychlé dodání

Moc děkuji za dodání příze v tak krátkém čase, před Vánocemi. Příze přišla. Objednaná 18.12.2023 a dnes 20.12.2023 už jí mám doma. Už se těším, jak podle vašeho návodu upletu svetr..

R
Renata Mundlová

příze je na omak velmi příjemná , ještě jsem z ní nepletla

V
Veronika
Super obchod

Insiprovala som sa videom uz som jednu ciapku uplietla a to som ze amater zaciatocnik a paci sa mi ze vsetko som si vedela vybrat k pleteniu co potrebujem mam skusenost v inom obchodeze som chcela zacat hackovat ale blbe poznamky predavacky ma odradili tento obchod ponuka naozaj vela toho a utcite si este objednam.dakujem

D
Dušana Sľúková
Ďakujem za rady pani Paulínky a za tento obchodík.

Ďakujem veľmi pekne za milú komunikáciu, ochotu, radu pri vyberaní ihlíc a za Vaše videá, ktoré ma motivovali pre túto kúpu. Jednu čiapočku som už z tejto vlny uštrikovala. Obchodík odporúčam. Teším sa aj na ďalší nákup u Vás a všetko dobré prajem.
S pozdravom Dušana zo Zvolena