Česanec na pradenie / plstenie - Polwarth

PLW
6 ks    PLW
5,00 €
S DPH
Množstvo
Skladom

Zloženie: 100% vlna.

Hmotnosť: 100g

Mikróny: 22 - 23mic

Dĺžka vlasu: 80mm

Popis

Táto vlna je veľmi jemná. Ovce Polwarth sú z jednej štvrtiny z oviec Lincoln a z troch štvrtín z oviec Merino. Vlna je jemná, s miernym hodvábnym leskom. 

Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež:

Ihly na plstenie

Ihly na plstenie majú po stranách drobné drážky, do ktorých sa zachýtáva vlna keď ju prepichneme a tým sa vlákna spletú do seba. Hrubá ihla sa používa na "hrubú" prácu na začiatku plstenia. Tenšími ihlami viete neskôr presnejšie dorobiť detaily.  Dĺžka každej ihly je 7,8cm. Priemery ihiel: 0,5mm; 0,6mm; 0,7mm.

Cena 2,30 €
Viac
Skladom

Kód: 02

Značka: Drops

Snow 50g 50m

Zloženie: 100% vlna - vhodná na plstenie Hmotnosť: 50g Návin: 50m Ihlice/háčik: 8mm Skúška očiek podľa štítku: 11 očiek x 15 riadkov na 10x10cm Hrúbka priadze: Super Bulky Vyrobené v EU. Oeko-Tex® certificát. Inšpirujte sa hotovými výrobkami na Ravelry. Chcete oprať svoje vlnené výrobky bezpečne? My odporúčame EUCALAN.

Cena 2,55 €
Viac
Skladom

Kód: EKŠZ

Extra krátke špičky Zing 3mm - 6mm

S týmito špičkami a krátkym lankom - použite prosím lanko minimálne 28cm, s kratším k sebe tieto špičky neohnete - vytvoríte krátke kruhové ihlice o celkovej dĺžke 50cm. Je to skvelá pomôcka pri štrikovaní čiapok, či rukávov. Ihlice sú vyrobené z kvalitného hliníka. 

Cena 7,50 €
Viac
Skladom

Počítadlo riadkov na zavesenie

Toto počítadlo riadkov je praktické hlavne v tom, že si ho viete zavesiť ako na rovné, tak aj na kruhové ihlice. Vďaka nemu budete vždy vedieť v ktorom riakdu sa práve nachádzate. 

Cena 5,95 €
Viac
Skladom

Kód: MTVDL

Motovidlo

Motovidlo slúži na vytvorenie pradena z napradenej vlny. Môžete si vybrať z dvoch veľkostí. Jedna "otočka" na motovidle môže mať 1,5m, alebo 90cm a tak si ľahko viete spočítať dĺžku svojej priadze. Motovitlo je rozoberateľné a ľahko skladné. 

Cena 24,90 €
Viac
Produkt je dostupný s inými možnosťami