Kruhové ihlice SymfonieWood 40/50/80cm 2-12mm

4mm - 40cm
2 ks    4mm - 40cm
Vyberte si správnu veľkosť
7,30 €
S DPH
Množstvo
Skladom

Kruhové ihlice Symfoniewood sú vyrobené z farebne namorených brezových doštičiek, zlisovaných dokopy a vybrúsených na požadovanú veľkosť. Okrem toho, že sú krásne farebné, držia sa príjemne v rukách, necinkajú a nechladia. Vlna sa po nich dobre kĺže. 

40 a 50 centimetrová veľkosť je vhodná hlavne na pletenie čiapok.

Popis

guľaté ihlice

Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež:

Kód: azul

Manchelopis 100g 460m

Zloženie: 100% vlna Manchega Hmotnosť: 100g Návin: 460m Ihlice/háčik: 2 - 6 Skúška očiek: Hrúbka priadze: fingering (ak ju držíte jednojmo) / DK (ak ju držíte dvojmo) Manchelopi je nespradená priadza. To znamená že vlákna nie sú stočené. Ak ju potiahnete trošku silnejšie tak sa vlákna rozídu - "priadza sa roztrhne". Pliesť sa s ňom však dá, len na to...

Cena 8,10 €
Viac
Skladom

Kód: ružová

Chránič na ihlice

Tento chránič jednoducho nastoknete na špičku ihlice. Vďaka tomu z ihlice nespadnú očká a ihlice pri prenose nič neprepichnú. V jednom balení sú vždy dve rovnaké tulipánove hlávky.  Ružová, svetlá modrá, zelená - vhodný na ihlice 2 - 4,5mm Biela, tmavá modrá, oranžová - vhodný na ihlice 4 - 6,5mm

Cena 4,00 €
Viac
Produkt je dostupný s inými možnosťami

Kód: 2,5 mm - 80cm

Seeknit kruhové ihlice 40/80/100cm

Seeknit sú kruhové ihlice vyrobené rodinnou firmou z japonského bambusu. Ihlice sú do hladka vyleštené. Lanko je s ihlicou spojené pomocou kĺbu, preto sa lanko nijak špeciálne nevykrúca a je vždy na svojom mieste, čo vám zaručí naozaj poholné pletenie. 

Cena 8,70 €
Viac
Produkt je dostupný s inými možnosťami

Customer Reviews

Based on 5 reviews
100%
(5)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
J
Jarmila Baničová

Kruhové ihlice SymfonieWood 40/50/80cm 2-12mm

Z
Zdenka Janegová

Dobrý deň. Neviem, prečo píšete len o ihliciach,s ktorými som spokojná, a vynechávate vlnu,ktorá nebola vôbec lacná a s ktorou som mala problémy. Konkrétne, 2-krát sa mi pletenia začala párat lebo uzlík čo bola vlna spojená sa jednoducho rozviazal a ja som musela párat. Po druhý krát sa síce tiež rozviazal,ale už to nebolo také dramatické dávala som viac pozor. A čo ma ešte rozhodilo bolo,že som si objednala 3 klbká šedej vlny na čiapky a keďže mi z 1 čiapky zostalo tak som s ňou pokračovala druhú a čuduj sa svete keď som pripojila ďalšie klbko odtieň šedej bol trocha iný. V ruke som to nezbadala. Šťastie,že to je čiapka,keby sveter?

A
Alexandra H.
Maximálna spokojnosť

Som maximálne spokojná s rýchlosťou dodania tovaru a tiež s ihlicami, ktoré som si objednala. Sú veľmi kvalitné. Určite, ak budem niečo potrebovať, či už to budú pomôcky, alebo iné produkty obrátim sa na vás. Ďakujem :)

M
Martina Š.
Vlna

Som spokojná

A
Andrea P.
Kruh. ihlice

Dobre sa mi s nimi pracuje. Pekné..