Laine - nordic knit life časopis 11.

LNKLČ11
4 ks    LNKLČ11
19,80 €
S DPH
Množstvo
Skladom

Laine je vysoko kvalitný časopis (v anglickom jazyku) o severskom štrikovaní a životnom štýle. Milujeme prírodné vlákna, lokálnu ručnú prácu a krásne jednoduché veci v živote. Naším cieľom je inšpirovať a zdieľať, byť členom komunity "štrikovačiek". Štrikovanie je viac ako len hladko a obratko.

Nájdete tu návody od svetoznámych dizajnérov, príbehy zo sveta vlny, zaujímavé rozhovory.

Jednotlivé dizajny si môžete obzrieť bližšie na Ravelry.

Popis

V jedenástom letnom vydaní nájdete 11 pletených návodov na svetre, cardigány, šatku, letné tričko či ponožky od dizajnérov:

·  Stella Ackroyd, Christelle Bagea, George Cullen, Jonna Hietala, Gudrun Johnston, Marianne Munier, Paula Pereira, Eri Shimizu, Nataliya Sinelshchikova a Stephen West.

. 148 strán,

· rozhovor s Diane Ivey zodpovednou za značkou farbiacou vlny ručne Lady Dye Yarns,

· článok o pletacej aplikácii Knitrino

· článok o Yarningham (výstava vlny v Anglicku).

Tlačené v Estónsku.

Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež:

Kód: UKE

Urban Knit Easy

Škandinávsky dizajn je jednodúchý, nadčasový a návody v tejto knižke zaisto zvládne každý začiatočník.  Podľa tejto knižky dokážete upliesť svoj prvý kúsok, či už to bude čiapka, ponožky, sveter či kardigán. Inštrukcie sú napísané pre začiatočníkov tak, aby ste vedeli pliesť jednoduchými technikami. Ak ste pokročilí, môžete svoje kúsky napríklad ukončiť...

Cena 33,00 €
Viac
Skladom

Kód: azul

Manchelopis 100g 460m

Zloženie: 100% vlna Manchega Hmotnosť: 100g Návin: 460m Ihlice/háčik: 2 - 6 Skúška očiek: Hrúbka priadze: fingering (ak ju držíte jednojmo) / DK (ak ju držíte dvojmo) Manchelopi je nespradená priadza. To znamená že vlákna nie sú stočené. Ak ju potiahnete trošku silnejšie tak sa vlákna rozídu - "priadza sa roztrhne". Pliesť sa s ňom však dá, len na to...

Cena 8,10 €
Viac
Skladom