Laine - nordic knit life časopis 17.

LNKLČ17
4 ks    LNKLČ17
18,00 €
S DPH
Množstvo
Skladom

Je čas na naše nádherné letné vydanie! Vydanie 17 – výstižne pomenované Here Comes the Sun – pôsobí ako prvé nežné slnečné lúče po dlhej zime. Inšpirujúce letné úplety a zábavné, svojrázne fotografie vytvárajú veselú, uvoľnenú zmes s jemným vintage nádychom.

V tomto čísle sa predstavili dizajnéri: Julia Disini, Rastus Hsu, Elena Solier Jansà, Pauliina Leisti, Veronika Lindberg, Marie Régnier, Jacquline Rivera, Lene Tøsti, Maija Vasala, Pope Vergara a Thea Vesterby.

Vydanie 17, leto 2023, obsahuje:

- 11 pletacích vzorov (diagramy aj písomné pokyny): 4 svetre, 3 vesty, 1 top, 2 šály a 1 pár ponožiek.

- Rozhovor s francúzskou dizajnérkou a autorkou debutu Cinthia Vallet, ktorá je známa svojimi pôvabnými pletenými zvieratkami. Cinthia hovorí o svojom procese navrhovania a radosti, ktorú môže výroba hračiek priniesť dospelým pletiarkám.

- Článok o austrálskom chovateľovi oviec, ktorý pasie stádo fínskych oviec 15 000 kilometrov od ich domoviny.

- Jeanette Sloan’s Fiber Talk: pravidelný článok o rozhovore Jeanette so zaujímavými ľuďmi. V tomto čísle sa stretáva s Lissy a Rudi Robinson-Coleovými, manželmi, ktorí vyrábajú háčkované umenie inšpirované ich maorským dedičstvom.

- Five Ways od našej pravidelnej spisovateľky Päivi Kankaro. V tomto vydaní Päivi zhromažďuje tipy odborníkov, ako môžete začať navrhovať svoje vlastné vzory pletenín!

- Where I Knit: pravidelný kúsok, ktorý zobrazuje ľudí, ktorí pletú na svojom obľúbenom mieste. V tomto čísle sa stretávame s fínskou pletiarkou, ktorá rada pletie v prírode.

- Sezónne recepty na inšpiráciu pri letnom varení: paradajkový konfit, citrónový šumivý mocktail a mandľové pavlovy.

- recenzie kníh.

Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež:

Kód: PR

Počítadlo riadkov

Počítadlo riadkov, prípadne očiek pri vzore pri štrikovaní, alebo háčkovaní.  Viete si ho upevniť o prst, potom už len stlačíte gombík po každom upletenom riadku.  Obsahuje aj baterku. 

Cena 3,60 €
Viac
Skladom

Počítadlo riadkov klikacie tyrkysové

Počítadlo riadkov, prípadne očiek pri vzore pri štrikovaní, alebo háčkovaní.  Po každom upletenom alebo uháčkovanom úseku (môže to byť riadok, alebo časť vzorky) len zatlačíte tlačítko na vrchu počítadla a číslo na "displeji" sa zmení o jedno vyššie. 

Cena 6,00 €
Viac
Skladom