Super Soft tenká vlnená priadza vhodná na nórske vzory

indigo
22 ks    indigo
Vyberte si farbu
4,90 €
S DPH
Množstvo
Skladom

Zloženie: 100% vlna (50% merino, 50% shetlandská vlna)

Hmotnosť: 50g

Návin: 280m

Ihlice/háčik: 3mm

Skúška očiek: 25 očiek na 10cm

Hrúbka: Fingering

Pre väčší výber farieb kombinujte so DOURO. Má identické parametre čo do váhy a návinu. Douro a Super Soft je skombinované na tomto svetri.

Chcete oprať svoje vlnené výrobky bezpečne? My odporúčame EUCALAN.

Popis

Supersoft je priadza idálna na vypletanie nórskych vzorov, alebo na upletenie si ozaj odolného svetra. Síce sa volá super soft (super mäkká), čo ale neznamená, že je super jemná. Patrí k tým skôr drsnejším priadzam. Ale zato vás odmení svojou tvácnosťou, minimálnym, ak vôbec nejakým žmolkovaním. Veci upletené z nej budú aj po rokoch vyzerať, ako keby ste ich práve zložili z ihlíc. 

Kombinujte Super Soft a Douro spolu. Ako napríklad na tomto svetri Winterwoods, od PetitKnit. Návod nájdete na Ravelry. Návod je ale na hrubšiu priadzu, tak o tom, ako som prepočítavala veľkosť si môžete prečítať TU. :)

Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež:

Kód: 16

Značka: Drops

Safran 50g 160m

Zloženie: 100% bavlna Hmotnosť: 50g Návin: 160m Ihlice/háčik: 2-3mm Skúška očiek podľa štítku: 24 očiek x 32 riadkov na 10x10cm Hrúbka priadze: Sport Vyrobené v EU. Oeko-Tex® certifikát. Návody na oblečenie, hračky, plavky v českom jazyku. Akcia platí do 12.4.2024

Cena 1,10 € Základná cena 1,55 €
Viac
Skladom

Kód: 40cm tyrkysové

Lanko na KniPro ihlice bezpamäťové, otočné

Dočkali sme sa kvalitných bezpamäťových laniek aj od firmy KnitPro. :)Tieto lanká sú vyrobené z tenkých oceľových laniek potiahnutých nylonom. Lanká sú bezpamäťové, čo znamená že neostanú deformované a ani sa nebudú divne krútiť. Taktiež sú otočné, čo znamená, že medzi lankom a ihlicou je spoj, ktorý je otočný, preto sa lanko nebude divne skrúcať, ale...

Cena 4,80 €
Viac
Produkt je dostupný s inými možnosťami

Kód: PP36

pompom č. 36

Jarné číslo časopisu Pompom v anlgickom jazyku. Nájdete v ňom návody od rôznych dizajnérov ktorý sa sa vyžívajú vo farbách a mozaikách. 

Cena 17,40 €
Viac
Skladom

Kód: 113 červeno hnedá

Ponožková priadza Meia 50g 185m

Zloženie: 70% merino, 30% polyamid Hmotnosť: 50g Návin: 185m Ihlice/háčik: 2,5 - 3mm Skúška očiek: 28 - 32 očiek na 10cm Hrúbka praidze: Sock / Fingering Video návod, ako pliesť ponožky z našej dielne v slovenskom jazyku nájdete na YouTube TU.   Chcete oprať svoje vlnené výrobky bezpečne? My odporúčame EUCALAN.

Cena 4,30 €
Viac
Produkt je dostupný s inými možnosťami

Customer Reviews

Based on 7 reviews
86%
(6)
14%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
J
Julie
Super Soft

Velmi dobře se z ní plete.

M
Michaela Kľučárová
Super Soft na nórske vzory

Na môj vkus je dosť tenká ale zakaznička si vybrala túto priadzu a po upletení čiapky som prekvapená ako pekne sa očká ukladali a spotreba bola cca 60g.

K
Klára Radičová
Super soft

Krásná barva, dobře se z ní plete. Rychlé dodání. Velká spokojenost s obchodem, rozhodně doporučuji

M
Mária Gutová
Vlna - sveter- ružová farba

Vlna sa mi páči,ale ešte som nestihla upliesť sveter

J
Jana Mladsikova

Uzasne priadze, rychle dodanie. Super dakujem.