Eucalan na pranie vlny 100 - 500ml

Neparfumovaný
8 ks    Neparfumovaný
Vyberte si
19,50 €
S DPH
Množstvo
Skladom

Eucalan je prírodný prostriedok na šetrné pranie vašich vlnených kúskov. 

Objem: 500ml (cca 100 dávok na ručné pranie - 5ml prostriedku na 5L vody)

Varianty: Natural, Eukalyptus, Jasmín

Popis

Eucalan je šetrný prací prostriedok, ktorý je vhodný na pranie všetkého vašeho prádla, ale je obzvlášť vhodný na pranie vášho zverinca - všetkých kúskov vyrobených zo srstí či už merina, alpaky, mohéru, kašmíru ale aj hodvábu.

Je netoxický a biologicky odbúrateľný. Nie sú v ňom pridané žiadne rozjasňovače, fosfáty ani syntetické parfémy. 

Výhodou Eucalanu je, že po opratí nie je nutné ho z prádla vyplachovať. Obsahuje lanolín, ten ošetruje jednotlivé vlákna - udržiava ich pružné, znižuje statický náboj - takže veci vám budú menej "elektrizovať" a tkanina tak nebude priťahovať špinu a prach. Starostlivo vybrané vône v podobe esenciálnych olejov odpudzujú mole a iných škodcov, preto je vhodné použiť Eucalan Eukalyptus na konci sezóny, pred tým, ako svoje krásne svetre uložíte na letný spánok. 

Paužitie na ručné pranie:

Naplňte si nádobu (umývadlo, vedro, vaňu) vodou a použite prací prostriedok Eucalan v pomere 5ml (jedna polievková lyžica) na 5L vody. Potom do nej vložte prádlo a celé ho dôkladne namočte. Jemne ho postláčajte, aby sa namočilo naozaj každé vlákno. Nechajte namočené cca 15 minút. No nič sa nestane, ak tak ostane aj niekoľko hodín. Potom jemne vytlačte prebytočnú vodu a nechajte prádlo uschnúť voľne položené na podložke mimo priameho slnečného žiarenia, alebo tepelného zdroja. Prostriedok nie je nutné oplachovať. 

Použitie na pranie v práčke:

Dbajte na správny výber programu. Svoje vlnené veci perte len na vlnený program v práčke, s ktorou máte skúsenosti. Do práčky, alebo priehradky na prášok nalejte 15 - 30ml pracieho prostriedku - podľa objemu práčky. Pokiaľ má vaša práčka takú možnosť, možete vynechať preplachovanie a žmýkanie na konci programu. Prádlo nechajte uschnúť voľne položené na podložke mimo priameho slnečného žiarenia, alebo tepelného zdroja.

Dostupné vône:

Eukalyptus - prvá a pôvodná vôna s ktorou prišiel Eucalan na trh a vyrába ju už od roku 1989.

Prírodná - bez dodatočne pridanej vône.

Zloženie (prírodná varianta je bez esenciálneho oleja): Esenciálny olej (čistý a přírodní eukalyptový olej), roztok lauryl- sulfát (rastlinné mydlo), chlorid amonný (soľ čpavku; používaný ako zahusťovadlo), cocamide MEA (mierne penotvorná látka a zahusťovadlo získané z rastlinných zdrojov), destilovaná voda, hydroxypropyl metylcelulóza (zahusťovadlo získané z rastlinných zdrojov), PEG 75 lanolin (prirodzene získaný lanolín) a methylchloroisothiazolinone (konzervačný prostriedok a antibakteriálna zložka).

Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež:

Počítadlo riadkov na zavesenie

Toto počítadlo riadkov je praktické hlavne v tom, že si ho viete zavesiť ako na rovné, tak aj na kruhové ihlice. Vďaka nemu budete vždy vedieť v ktorom riakdu sa práve nachádzate. 

Cena 5,95 €
Viac
Skladom

Kód: 11 červená

Značka: Rosarios4

Hodvábna priadza na pletenie Madragoa

Zloženie: 100% buretový recyklovaný hodváb Hmotnosť: 50g Návin: 200m Ihlice/háčik: 2,5mm - 3,5mm Skúška očiek: 28 - 32 očiek na 10cm Hrúbka praidze: Sock / Fingering Inšpirujte sa hotovými výrobkami na Ravelry. Chcete oprať svoje vlnené výrobky bezpečne? My odporúčame EUCALAN.

Cena 6,60 €
Viac
Skladom

Kód: LMVI

Sada vymeniteľných ihlíc Lantern Moon z ebenového dreva

Kompletný set vymeniteľných ihlíc Legacy obsahuje odolné špičky vyrobené z ebenového dreva v kombinácii s ohybnými lankami s kĺbom a doplnkami.  Sada obsahuje:  - 5 párov vymeniteľných špičiek dlhých 13 cm vo veľkostiach: 3.25, 3.75, 4.00, 4.50 a 5.00mm - 2 kusy laniek na vytvorenie ihlíc v dĺžke 60 a 80cm - 4x drevená koncovka (našraubuje sa na koniec...

Cena 87,00 €
Viac
Skladom

Kód: 685 modrá

Vlna z portugalských oviec Beiroa 100g 250m

Zloženie: 100% vlna z oviec Bordaleira Serra da Estrela Hmotnosť: 100g Návin: 250m Ihlice/háčik: 4 - 5mm Skúška očiek: 18 - 20 očiek na 10cm Hrúbka praidze: Worsted Inšpirujte sa hotovými výrobkami na Ravelry. Chcete oprať svoje vlnené výrobky bezpečne? My odporúčame EUCALAN.

Cena 6,90 € Základná cena 9,90 €
Viac
Produkt je dostupný s inými možnosťami

Customer Reviews

Based on 7 reviews
100%
(7)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
E
Eva Petrášová

Eucalan na pranie vlny 100 - 500ml

E
Eva

Krásne vonia, ešte som ho nepoužila

E
Elena Račkova
Eucalan

Som veľmi spokojna

M
Martina Jeszeová

Eucalan na pranie vlny 100 - 500ml

K
Katarína Poláčková

Mimoriadna spokojnost