• Vypredané

COCOknits označovače kovové

13,80 €
S DPH
Množstvo
Vypredané

Tieto označovač použijete pri pletení, zatváracie aj pri háčkovaní. Môžete ich použiť medzi očká na ihlici, ale viete si nimi označiť aj konkrétne očká pri háčkovaní.

V balení sú zicherky v tvare žiarovky, tým pádom sa pekne zmestia na ihlice, prípadne na označenie očiek pri háčkovaní a krúžky, ktoré viete nastoknúť na ihlice. 

V balení je 6 kusov z každej veľkosti a druhu v troch prevedeniach - vo farbách striebornej, zlatej a medenej. 

Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež:

Kód: CHGVŠK8

ChiaoGoo vymeniteľné špičky krátke 8cm

ChiaoGoo ihlice sú vo svete pletiarok veľmi obľúbené. S lankami kombinujte nasledovne: Pre veľkosť ihlíc 1,5mm až 3,25mm voľte lanko MINI. Pre veľkosť ihlíc 3,5mm až 5mm voľte lanko SMALL. Pre veľkosť ihlíc 5,5mm až 10mm voľte lanko LARGE.

Cena 12,30 €
Viac
Skladom

Kód: SKIE

Sada kruhových ihlíc Ergonomics 3 - 4mm

Tieto ihlice sú ergonomicky navrhnuté a flexibilné. Pomocou slzičkového tvaru špičky sa vlna lepšie naberá. Ďalej pokračuje klasický guľatý tvar ihlice a za ním trojuholníkový tvar ihlice, ktorý zaručuje ľahké kĺzanie očiek. Sú vyrobené z odolného plastu a sú jemne pružné. Každá veľkosť ihlíc je označená číslom a rôzne veľkosti sú aj odlíšené farbou....

Cena 34,20 €
Viac
Skladom

Kód: 0581 žltá

Značka: Schoppel wolle

Zmesová priadza s ľanom ALB lino 100g 400m

Zloženie: 85% vlna, 15% ľan Hmotnosť: 100g Návin: 400m Ihlice/háčik: 3mm Skúška očiek podľa štítku: 30 očiek x 42 riadkov na 10x10cm Hrúbka priadze: Sock / Fingering Z jedného klbka upletiete 3 dámske ponožky veľkosti cca 38. Na dospelácku pletenú čiapku potrebujete 1 klbko. (z jedného upletiete aj dve čiapky.) Na stredne veľkú pletenú šatku cca 2 klbká....

Cena 14,70 €
Viac
Skladom

Ihly na plstenie

Ihly na plstenie majú po stranách drobné drážky, do ktorých sa zachýtáva vlna keď ju prepichneme a tým sa vlákna spletú do seba. Hrubá ihla sa používa na "hrubú" prácu na začiatku plstenia. Tenšími ihlami viete neskôr presnejšie dorobiť detaily.  Dĺžka každej ihly je 7,8cm. Priemery ihiel: 0,5mm; 0,6mm; 0,7mm.

Cena 2,30 €
Viac
Skladom

Customer Reviews

Based on 2 reviews
100%
(2)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
M
Martina K.
oznacovace kovove

Maximalna spokojnost, sikovna pomocka, napr. pri pleteni ponoziek si oznacujem pocet riadkov, a navyse su tieto oznacovace velmi peknucke, su v praktickej krabicke so zatvaranim na magnet.

M
Mária Bircakova

Zatial nehodnotim, pretoze nie som doma (28 dni kupelna liecba). Ked ich zacnem pouzivat, urcite vam moj nazor na ne poslem.