DellaQ púzdro na kruhové + ponožkové ihlice

červená s dámamy
2 ks    červená s dámamy
Vyberte si farbu
55,00 €
S DPH
Množstvo
Skladom

Zorganizujte si konečne svoje milované ihlice. V tomto púzdre nájdete miesto pre svoje kruhové a ponožkové ihlice. 

12 vrecúšok na kruhové ihlice je označených veľkosťou a dva sú bez označenie. Ďalej v púzdre nájdete 13 označených priehradok na ponožkové ihlice a 4 neoznačené, kam si môžete dať napríklad háčiky. Nechýbajú ani dve vrecúška na zips, kam si môžete schovať svoje označovače, nožničky, či ihly na zapošívanie. 

Púzdro sa zatvára zrolovaním a zaistí sa pomocou gumičky a gombíka. Práve vďaka gumičke môžete púzdro poriadne naplniť. :) 

Púzdro má nasledovné rozmery: 25,4 x 14,6cm. 

Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež:

Kód: shale 035

Nefarbená vlna na pletenie Illustrious 100g 225m

Zloženie: 70% falklandská vlna, 30% britská alpaka Hmotnosť: 100g Návin: 225m Ihlice/háčik: 4mm Skúška očiek: 22 očiek na 10cm Hrúbka priadze: DK Na jednocuchý dámsky sveter veľkosti M potrebujete 5 klbiek.  Inšpirujte sa hotovými výrobkami na Ravelry. Chcete oprať svoje vlnené výrobky bezpečne? My odporúčame EUCALAN. Dokombinujte ju s farebnou...

Cena 12,50 €
Viac
Produkt je dostupný s inými možnosťami

Meradlo na ihlice kovové

Meradlo na ihlice ja pomôcka, vďaka ktorej zistíte veľkosť ihlíc, keď už na nich samotných je toto označenie zošúchané. Toto meradlo je kovové a pomôže vám identifikovať ihlice od veľkosti 1,5mm až po 8mm. 

Cena 12,90 €
Viac
Skladom

Kód: PBI

Ponožkové ihlice brezové Basix Birch 2 - 25mm

Tieto ihlice sú vyrobené z brezového dreva. Sú ľahučké, príjemne sa držia, nie sú chladné ako bežné kovové ihlice. Vlna po nich nekĺže úplneľahučko ako po kovových, čo je výhodou hlavne pre začiatočníkov. Očká budú lepšie držať na mieste a očká sa vám nerozutekajú.  Dĺžka ihlíc: 20cm. 

Cena 4,80 €
Viac
Skladom