Odžmolkovač Gleener

s rúčkou
14 ks    s rúčkou
Vyberte si veľkosť
19,90 €
S DPH
Množstvo
Skladom

V dvoch rôznych veľkostiach.

3 rôzne nástavce pre dokonalé odžmolkovanie:

1 - ideálne na hrubé tkaniny ako sú hrubé vlneneé svetre, vyrobené zo syntetiky, alebo ich zmesi, 

2 - na stredne hrubé tkaniny ako kašmír, merino, prípadne na flís,

3 - zrevitalizuje vaše letné obelčenie, tričká, hodvábne zmesi a ultra delikátne oblečenie. 

Kefa na žmolky - na jednom z koncov nájdete aj špeciálnu kefu, pomocou ktorej dáte zo svojho oblečenia dole vlasy, chlpy, lupiny, alebo len "prečešete" práve odžmolkovanú časť.

Odžmolkovač funguje na princípe "vyčesávania" žmolkov a nie "holenia". Napríklad mohérový sveter, ktorý je sám o sebe chlpatý a taký ho chcem mať - tak ho nemôžem prebehnúť klasickým elektrickým odžmolkovačom, lebo by ho "ostrihal" a to je v tomto prípade nežiadúce. Gleener nie je jediný správny odžmolkovač. Je hlavne šetrný ku tkaninám.

Na výber sú dve veľkosti. Jeden väčší s rúčkou, ten je pohodlnejší na manipuláciu. Menší, čo sa zmestí do kabelky, a bude vám slúžiť na vašich cestách. 

Bez použitia bateriek.

Popis

S odžmolkovačom Gleener si môžete vynoviť nie len svoje oblečenie, ale napríklad aj rôzne iné textílie - ako napríklad sedačky, poťahy, závesy... Elektrický odžmolkovač vám mohol do textílií vystrihnúť dierku. To sa vám s Gleenerom nemôže stať. Veľmi radi ho používajú ľudia čo pletú a chcú aby im pletené oblečenie vydržalo čo najdlhšie v čo najlepšej kondícii. 

Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež:

Označovače z Mindful série - 100 kusov v balení

Výber spolu 100 kusov označovačov na vaše pletenie. V praktickom bavlnenom vrecúšku nájdete označovače rôznych druhov - zatváracie, slimáčiky, 3 veľkosti krúžkov. Z každého je 20 kusov a každých 20 kusov je uložených na praktickej veľkej zicherke. 

Cena 11,40 €
Viac
Skladom

Kniha pletené papučky

V knihe nájdete návody na 15 druhov topánočiek od obyčajných až po slávnostné. Kniha obsahuje podrobné popisy, vďaka ktorým dokážu väčšinu modelov upliesť i začiatočníci. V návode je vždy uvedený potrebný materiál, postup a fota s výslednými výrobkami. Na konci knihy sú tipy a základné pletacie postupy. Stačí len nadšenie a trpezlivosť.  Počet strán: 34

Cena 8,00 €
Viac
Skladom

Kód: 18,2mm

Počítadlo riadkov dúhové

Praktické počítadlo riadkov, ktoré si navlečiete na prst ako prsteň. Môžete si ho navliecť na palec, alebo ukazovák a pretáčať kolieska podľa potreby. Vyrobený z kvalitnej antialergickej nehrdzavejúcej ocele. Dostupný v dvoch veľkostiach. Vnútorný priemer = 18,2mm alebo 19,8mm.

Cena 24,30 €
Viac
Produkt je dostupný s inými možnosťami

Kód: 1 fialová

Ručne farbená ponožková priadza Zebra 100g 366m

Zloženie: 80% superwash merino, 20% nylon Hmotnosť: 100g Návin: 366m Ihlice/háčik: 2-4mm Hrúbka priadze: Sock / Fingering Chcete oprať svoje vlnené výrobky bezpečne? My odporúčame EUCALAN. Ubezpečte sa, že máte dostatočné množstvo priadze na svoj projekt. Vlna je ručne farbená a farby nemožno reprodukovať. 

Cena 12,00 € Základná cena 18,00 €
Viac
Produkt je dostupný s inými možnosťami

Customer Reviews

Based on 9 reviews
100%
(9)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
A
Andrea Andrášová

Super komunikácia, rýchle dodanie tovaru, ústretovosť a ochota personálu. ?

J
Jozef K.
Gleener - odžmolkovač

Po prvom odskúšani konštatujem, že splnil naše očakávania čo sa týka odžmolkovania vlnených výrobkov.

M
Mária Valentová
ok

vsetko oki, veaka

M
Maria Oladipo

Odporúčam, krásne zbavuje aj mini žmoľky. Nevýhoda, po čase sa hlavica vyšúcha. Inak perfektný.

Z
Zuzana Semančíková
Odžmolkovač Gleener

Kupovala som ho kvôli žmolkom na merino oblečení a funguje skvelo. Veľa kúskov som tak skrášlila. Treba si ale dávať pozor na vytiahnuté nitky na oblečení.