Kožený náramok - meter

Červený - 15cm
2 ks    Červený - 15cm
Vyberte si farbu a veľkosť
35,40 €
S DPH
Množstvo
Skladom

Kožený náramok, ktorý je nie len praktický, ale aj módny doplnok a odcení každý tvorivý človek. Okolo ruky sa omotáva na dva krát. Nájdete na ňom ako centimetre tak aj inche. Od teraz už pletenie skúšobných vzoriek bude o niečo príjemnejší proces. :)

Dĺžka v centimetroch je veľkosť zápästia na akú bude náramok dobrý. On má celkovú dĺžku dvojnásobnú, lebo sa jeden krát omotáva okolo zápästia. Zatváranie vie byť na troch miestach a dá sa to jednoducho upraviť. 

Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež:

Kód: Súprava pomôcok

Súprava pomôcok k ChiaGoo ihliciam

Tento kit obsahuje gumené srdiečka - pomáhajú pri uťahovaní ihlíc, 2 káblové spojky, 6 označovačov a dva "kľúčiky" na utiahnutie. Tento kit je kompatibilný len s veľkosťami laniek MINI TWIST.

Cena 13,00 €
Viac
Skladom

Kód: 40cm tyrkysové

Lanko na KniPro ihlice bezpamäťové, otočné

Dočkali sme sa kvalitných bezpamäťových laniek aj od firmy KnitPro. :)Tieto lanká sú vyrobené z tenkých oceľových laniek potiahnutých nylonom. Lanká sú bezpamäťové, čo znamená že neostanú deformované a ani sa nebudú divne krútiť. Taktiež sú otočné, čo znamená, že medzi lankom a ihlicou je spoj, ktorý je otočný, preto sa lanko nebude divne skrúcať, ale...

Cena 4,80 €
Viac
Skladom

Počítadlo riadkov klikacie tyrkysové

Počítadlo riadkov, prípadne očiek pri vzore pri štrikovaní, alebo háčkovaní.  Po každom upletenom alebo uháčkovanom úseku (môže to byť riadok, alebo časť vzorky) len zatlačíte tlačítko na vrchu počítadla a číslo na "displeji" sa zmení o jedno vyššie. 

Cena 6,00 €
Viac
Skladom

Kód: 09 asparagus

Priadza z merina a bavlny Coast 50g 350m

Zloženie: 55% merino, 45% bavlna Hmotnosť: 50g Návin: 350m Ihlice/háčik: 2 - 3mm Skúška očiek podľa štítku: 26 očiek na 10cm Hrúbka priadze: Lace / Fingering Inšpirujte sa hotovými výrobkami a pozrite si spotrebu TU. Chcete oprať svoje vlnené výrobky bezpečne? My odporúčame EUCALAN. Podrobný foto - návod na pletený sveter. Tu nájdete návody a...

Cena 5,70 €
Viac
Skladom

Customer Reviews

Based on 2 reviews
100%
(2)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
P
Petra Sabolova

Kožený náramok - meter

J
Julia K.
Kožený náramok - meter

Krásny, praktický.