Kožený náramok - meter

Červený - 15cm
2 ks    Červený - 15cm
Vyberte si farbu a veľkosť
35,40 €
S DPH
Množstvo
Skladom

Kožený náramok, ktorý je nie len praktický, ale aj módny doplnok a odcení každý tvorivý človek. Okolo ruky sa omotáva na dva krát. Nájdete na ňom ako centimetre tak aj inche. Od teraz už pletenie skúšobných vzoriek bude o niečo príjemnejší proces. :)

Dĺžka v centimetroch je veľkosť zápästia na akú bude náramok dobrý. On má celkovú dĺžku dvojnásobnú, lebo sa jeden krát omotáva okolo zápästia. Zatváranie vie byť na troch miestach a dá sa to jednoducho upraviť. 

Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež:

Kód: 11 červená

Značka: Rosarios4

Hodvábna priadza na pletenie Madragoa

Zloženie: 100% buretový recyklovaný hodváb Hmotnosť: 50g Návin: 200m Ihlice/háčik: 2,5mm - 3,5mm Skúška očiek: 28 - 32 očiek na 10cm Hrúbka praidze: Sock / Fingering Inšpirujte sa hotovými výrobkami na Ravelry. Chcete oprať svoje vlnené výrobky bezpečne? My odporúčame EUCALAN.

Cena 6,60 €
Viac
Skladom

Kód: 40cm tyrkysové

Lanko na KniPro ihlice bezpamäťové, otočné

Dočkali sme sa kvalitných bezpamäťových laniek aj od firmy KnitPro. :)Tieto lanká sú vyrobené z tenkých oceľových laniek potiahnutých nylonom. Lanká sú bezpamäťové, čo znamená že neostanú deformované a ani sa nebudú divne krútiť. Taktiež sú otočné, čo znamená, že medzi lankom a ihlicou je spoj, ktorý je otočný, preto sa lanko nebude divne skrúcať, ale...

Cena 4,80 €
Viac
Skladom

Customer Reviews

Based on 2 reviews
100%
(2)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
P
Petra Sabolova

Kožený náramok - meter

J
Julia K.
Kožený náramok - meter

Krásny, praktický.