Laine - nordic knit life časopis 12.

LNKLČ12
4 ks    LNKLČ12
19,80 €
S DPH
Množstvo
Skladom

Laine je vysoko kvalitný časopis (v anglickom jazyku) o severskom štrikovaní a životnom štýle. Milujeme prírodné vlákna, lokálnu ručnú prácu a krásne jednoduché veci v živote. Naším cieľom je inšpirovať a zdieľať, byť členom komunity "štrikovačiek". Štrikovanie je viac ako len hladko a obratko.

Nájdete tu návody od svetoznámych dizajnérov, príbehy zo sveta vlny, zaujímavé rozhovory.

Jednotlivé dizajny si môžete obzrieť bližšie na Ravelry.

Popis

V dvanástom jesennom vydaní nájdete 13 pletených návodov na rukavice, šatky, cardigán, svetre, vypletané svetre či nákrčník od dizajnérov:

·  Alma Bali, Olga Buraya-Kefelian, Luuanne Chau, Kristin Drysdale, Claudia Eisenkolb, Fabienne Gassmann, Tamy Gore, Dee Hardwicke, Claudia Quintanilla, Jeanette Sloan a Jutta Turunen.

. 148 strán,

· rozhovor s Judit Gummlich,

· článok o firme mYak

· článok o Parkano pradiarni vo Fínsku.

Tlačené v Estónsku.

Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež:

52 Weeks of Shawls

Kniha od vydavateľstva Laine bude váš tlačený šálový Guru. Nájdete v nej 52 návodov na rôzne druhy šatiek a šálov. Návody sú hlavne pletené, no v knihe nájdete aj dve háčkované. Návody pochádzajú od dizajnérov z celého sveta a môžete si na nich vyskúšať rôzne techniky. Na svoje si prídu ako začiatočníci, tak aj pokročilí. V návodoch nájdete rôzne techniky...

Cena 39,60 €
Viac
Skladom

Kód: LNKLČ3

Laine - nordic knit life časopis 3.

Laine je vysoko kvalitný časopis (v anglickom jazyku) o severskom štrikovaní a životnom štýle. Milujeme prírodné vlákna, lokálnu ručnú prácu a krásne jednoduché veci v živote. Naším cieľom je inšpirovať a zdieľať, byť členom komunity "štrikovačiek". Štrikovanie je viac ako len hladko a obratko. Nájdete tu návody od svetoznámych dizajnérov, príbehy zo...

Cena 24,00 €
Viac
Skladom