Česanec na pradenie / plstenie - merino + hodváb

orion
2 ks    orion
Vyberte si farbu:
6,60 €
S DPH
Množstvo
Skladom

Zloženie: 70% merino, 30% hodváb

Hmotnosť: 100g

Dĺžka: cca 4m

Popis

Kombinácia farebného merina s bielym hodvábom je ideálna na vytvorenie jemného, hebkého a farebného hotového výrobku. Je to už len na vás či budete plstiť, alebo priasť.

Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež:

Kód: Mini

Spojka na ChiaoGoo lanká

Spojka na lanká ku ChiaoGoo lankám. Pomocou tejto spojky si viete nadpojiť dve rôzne dlhé lanká a vytvoriť si tak dlhé lanko aké práve potrebujete. 

Cena 4,80 €
Viac
Skladom

Kód: 3

Lace 100g 1200m

Zloženie: 80% extra fine merino, 20% hodváb Hmotnosť: 100g Návin: 1200m Ihlice/háčik: 2 - 3mm Hrúbka priadze: lace Chcete oprať svoje vlnené výrobky bezpečne? My odporúčame EUCALAN. Prosím, uistete sa, že si objednávate dostatočné množstvo vlny na váš projekt. Farebné kombinácie nie je možné reprodukovať.

Cena 18,00 €
Viac
Produkt je dostupný s inými možnosťami

Zapínanie pod brošňu

Kovové zapínanie pod brošňu. Vyrobenú brošňu môžete na neho prilepiť, alebo našiť.  Plochá časť má cca 3cm x 0,5cm, celé zapínanie má cca 3,8cm. 

Cena 0,30 €
Viac
Skladom

Kód: 2mm

Háčik AddiNature s rúčkou z olivového dreva

AddiNature je línia Addi výrobkov s dôrazom na prírodné materiály. Rúčka takéhoto háčika je vyrobená z dreva olivovníka. Takéto drevo je silné, odolné a teplé na dotyk. Na rúčka môžete pozorovať rôzne vzory, ktoré sú drevu vlastné. Drevo na týchto rúčkach je úpravené pomocou oleja a aj vďaka tomu je veľmi príjemné na dotyk.  Dĺžka takéhoto háčika je 15cm.

Cena 10,80 €
Viac
Skladom

Customer Reviews

Based on 1 review
100%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
J
Jana Gulová
Česanec

Veľmi jemná vlna, dĺžka vlasu mi vyhovuje na pradenie, ľahko sa vyťahuje, krásne farby. ☺️