Silikónové bužírky (lanká) na odloženie očiek - The knitting barber cords

neónová žltá
3 ks    neónová žltá
Farba
11,90 €
S DPH
Množstvo
Skladom

Tieto lanká sú vlastne tenučké bužírky, do ktorej viete nastoknúť vašu pletaciu ihlicu a premiestniť tak pohodlne očká, ktoré práve nepotrebujete, bokom. 

Dostanete ich zabalené v plechovej dózičke a jedno balenie obsahuje 1 x 150cm lanko a 2 x 75cm lanko. 

Popis

The Knitting Barber - firma, ktorá prišla s týmto nápadom, je firma o jednej osobe - Jojo z Fínska. Cez deň je barbierkou, po večeroch dáva pletacie lekcie a po nociach rozvíja svoju značku. Snaží sa vymýšľať nové zaujímavé veci aa vybavuje objednávky. Aj nám odpovedala na mejly o 10tej večer. :)

Tieto lanká sú perfektným pomocníkom. Uľahčia vám prenos očiek "bokom", keď napríklad potrebujete dať nabok rukáv, alebo rozdeľujete svoje pletenie na viacero častí. My sme doteraz na to používali buď druhú ihlicu, alebo pomocou ihly a zbytku priadze sme jedno očko po druhom dávali dole z pracovnej ihlice. Takto to spravíte jedným ťahom, bezpečne a rýchlo a ešte k tomu pekne farebne (ak si zrovna nevyberiete čiernu farbu).

Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež:

Kód: 0100 maslová

Značka: Drops

Lima 50g 100m

Zloženie: 65% vlna, 35% alpaka Hmotnosť: 50g Návin: 100m Ihlice/háčik: 4mm Skúška očiek podľa štítku: 21 očiek x 28 riadkov na 10x10cm Hrúbka priadze: DK / Worsted Inšpirujte sa hotovými výrobkami na Ravelry. Chcete oprať svoje vlnené výrobky bezpečne? My odporúčame EUCALAN.

Cena 2,60 €
Viac
Skladom

Kód: Bambuľkovač

Bambuľkovač - šablóna na brmbolce

V balení 4 kusy šablón na výrobu brmbolcov veľkosti: 3.3cm4.5cm5.5cm9.0cm Šablóny na výrobu brmbolcov sú ľahké na použitie. Už žiadne prevliekanie vlny. Jednoducho a rýchlo ju omotáte okolo šablóny, rozstrihnete, zviažete a brmbolec je hotový. Ako ich pužívať: http://www.youtube.com/watch?v=_JTLVXKqU5o

Cena 12,60 €
Viac
Skladom

Kód: s rúčkou

Odžmolkovač Gleener

V dvoch rôznych veľkostiach. 3 rôzne nástavce pre dokonalé odžmolkovanie: 1 - ideálne na hrubé tkaniny ako sú hrubé vlneneé svetre, vyrobené zo syntetiky, alebo ich zmesi,  2 - na stredne hrubé tkaniny ako kašmír, merino, prípadne na flís, 3 - zrevitalizuje vaše letné obelčenie, tričká, hodvábne zmesi a ultra delikátne oblečenie.  Kefa na žmolky - na...

Cena 19,90 €
Viac
Skladom

Kód: Háčik Duett

Háčik Duett 2 - 6mm

Tento farebný hliníkový háčik je na opačnom konci tvarovaný ako ihlica na štrikovanie. Takže jedným koncom pomocou háčika viete jednoducho nabrať očká a na druhom konci ich pohodlne uštrikujete.

Cena 5,40 €
Viac
Skladom

Kód: ružová

Chránič na ihlice

Tento chránič jednoducho nastoknete na špičku ihlice. Vďaka tomu z ihlice nespadnú očká a ihlice pri prenose nič neprepichnú. V jednom balení sú vždy dve rovnaké tulipánove hlávky.  Ružová, svetlá modrá, zelená - vhodný na ihlice 2 - 4,5mm Biela, tmavá modrá, oranžová - vhodný na ihlice 4 - 6,5mm

Cena 4,00 €
Viac
Skladom

Kód: 2mm

Ponožkové ihlice bambusové 15cm 2 - 5mm

Bambusové ponožkové ihlice sú vynikajúce nie len pre začiatočníkov. Vlna po nich kĺže tak akurát, takže vám žiadne očká neujdú. Ich dĺžka 15 centimetrov - čo je o 5cm kratšie ako standardne - spôsobí, že vám nebudú zavadzať a vytŕčať pri pletení malých projektov, ako sú napríklad ponožky, či pletené hračky. Bambus je príjemný do ruky, je pevný a odoloný,...

Cena 7,50 €
Viac
Skladom

Kód: Mini

Spojka na ChiaoGoo lanká

Spojka na lanká ku ChiaoGoo lankám. Pomocou tejto spojky si viete nadpojiť dve rôzne dlhé lanká a vytvoriť si tak dlhé lanko aké práve potrebujete. 

Cena 4,80 €
Viac
Skladom

Customer Reviews

Based on 8 reviews
100%
(8)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
Z
Zuzana
bužírka

Výborná vecička, doteraz som na odložené očká používala vlnu, ale bužírka je oveľa pevnejšia a lepšie sa s ňou manipuluje.

Z
Zuzana Vaščáková Budajová

Vynikajúca pomôcka.

u
ula
Krásny pomocník na strykovanie

Za mňa super - a to nemam rada kupovať nejaké pomôcky, radšej sa tomu bránim a snažím sa sobie poradiť sama, ale lanká sú fakt super - ulahsia skúšanie upletu aj odloženie ociek keď pracujem np na druhom rukáve atď.

J
Julie
Silikonové bužírky

Dokud jsem o nich nevěděla tak jsem je nepotřebovala. Teď už si to bez nich neumím predstavit☺️☺️

K
Klára Radičová
Silikonové bužírky

Jsou naprosto super, investice se vyplatí. Snadno se přesunou živá očka a nekloužou. Z vašeho obchodu jsem ještě nekoupila nic s čím bych nebyla spokojená. Děkuji ať se daří?