Silikónové bužírky (lanká) na odloženie očiek - The knitting barber cords

neónová žltá
6 ks    neónová žltá
Farba
11,90 €
S DPH
Množstvo
Skladom

Tieto lanká sú vlastne tenučké bužírky, do ktorej viete nastoknúť vašu pletaciu ihlicu a premiestniť tak pohodlne očká, ktoré práve nepotrebujete, bokom. 

Dostanete ich zabalené v plechovej dózičke a jedno balenie obsahuje 1 x 150cm lanko a 2 x 75cm lanko. 

Popis

The Knitting Barber - firma, ktorá prišla s týmto nápadom, je firma o jednej osobe - Jojo z Fínska. Cez deň je barbierkou, po večeroch dáva pletacie lekcie a po nociach rozvíja svoju značku. Snaží sa vymýšľať nové zaujímavé veci aa vybavuje objednávky. Aj nám odpovedala na mejly o 10tej večer. :)

Tieto lanká sú perfektným pomocníkom. Uľahčia vám prenos očiek "bokom", keď napríklad potrebujete dať nabok rukáv, alebo rozdeľujete svoje pletenie na viacero častí. My sme doteraz na to používali buď druhú ihlicu, alebo pomocou ihly a zbytku priadze sme jedno očko po druhom dávali dole z pracovnej ihlice. Takto to spravíte jedným ťahom, bezpečne a rýchlo a ešte k tomu pekne farebne (ak si zrovna nevyberiete čiernu farbu).

Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež:

Kód: 0100 krémová

Značka: Drops

Alpaca 50g 167m

Zloženie: 100% alpaka Hmotnosť: 50g Návin: 167m Ihlice/háčik: 2,5 - 3,5mm Skúška očiek podľa štítku: 24 očiek x 32 riadkov na 10x10cm Hrúbka priadze: Sport Chcete oprať svoje vlnené výrobky bezpečne? My odporúčame EUCALAN.

Cena 3,85 €
Viac
Skladom

Chránič na kruhové ihlice

Už nikdy vám nespadnú z kruhových ihlíc očká pri prenášaní. Ihlice jednoducho pichnete cez čiernu "čiapoču" do rúrky a všetko ostane na svojom mieste. 3 kusy v balení. Pre ihlice do veľkosti 5,5mm. 

Cena 11,50 €
Viac
Skladom

Kód: 2443 krvavá červená

Značka: Schoppel wolle

Ponožková priadza s konope Admiral Hanf 100g 420m

Zloženie: 67% vlna, 10% konope, 23% polyamid (biologicko odbúrateľný) Hmotnosť: 100g Návin: 420m Ihlice/háčik: 2 - 3mm Skúška očiek podľa štítku: 30 očiek x 42 riadkov na 10x10cm Hrúbka priadze: Sock / Fingering Z jedného klbka upletiete 3 dámske ponožky veľkosti cca 38. Na dospelácku pletenú čiapku potrebujete 1 klbko. (z jedného upletiete aj dve...

Cena 13,80 €
Viac
Skladom

Kód: S - 21cm

Pomôcka na blokovanie ponožiek

Drevená pomôcka na blokovanie ponožiek- Ponožky po upletení, hlavne ak pletiete nejaký vzor, osmičky, či niečo čipkované, vyzerajú nevábne. Pomocou tejto pomôcky ich viete pekne nablokovať - namočiť, vyžmýkať, natiahnuť na pomôcku a nechať voľne uschnúť. Očká sa pekne uložia, a ponožky budú pripravené do akcie. 

Cena 10,00 €
Viac
Skladom

Kód: 50 červeno modro zelená

Ponožková vlna Paint Sock 100g 420m

Zloženie: 75% vlna, 25% nylon Hmotnosť: 100g Návin: 420m Ihlice/háčik: 2 - 3mm Skúška očiek: 32 očiek na 10cm Hrúbka priadze: Sock / Fingering Kombinujte s jednofarebnou JAWOLL.  Z 1 klbka upletiete 3 kusy dámskej ponožky veľkosť 38. Na šatku či šál budete potrebovať 2 - 3 klbká.  Na jednoduchý dámsky pletený sveter budete potrebovať cca 4 klbká.  Chcete...

Cena 11,90 €
Viac
Produkt je dostupný s inými možnosťami

Kód: CHGVŠK8

ChiaoGoo vymeniteľné špičky krátke 8cm

ChiaoGoo ihlice sú vo svete pletiarok veľmi obľúbené. S lankami kombinujte nasledovne: Pre veľkosť ihlíc 1,5mm až 3,25mm voľte lanko MINI. Pre veľkosť ihlíc 3,5mm až 5mm voľte lanko SMALL. Pre veľkosť ihlíc 5,5mm až 10mm voľte lanko LARGE.

Cena 12,30 €
Viac
Skladom

Customer Reviews

Based on 5 reviews
100%
(5)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
J
Julie
Silikonové bužírky

Dokud jsem o nich nevěděla tak jsem je nepotřebovala. Teď už si to bez nich neumím predstavit☺️☺️

K
Klára Radičová
Silikonové bužírky

Jsou naprosto super, investice se vyplatí. Snadno se přesunou živá očka a nekloužou. Z vašeho obchodu jsem ještě nekoupila nic s čím bych nebyla spokojená. Děkuji ať se daří?

E
Eva Rusnáková
Bužírky

Bužírky sú parádny pomocník. Veľmi jednoducho si na ne odložíte očká. Za mňa objav roka?

D
Dagmar Korbeličova
Silikónové lanká na odloženie očiek

Lanká som videla v jednom z videí od Kutova Kika, zdá sa, že budú dobrým pomocníkom pri pletení, preto som ich aj objednala,ďakujem

A
Alexandra

Dlho som rozmýšľala, či tieto lanká naozaj potrebujem ale po vyskúšaní musím povedať, že potrebujem. Vždy som sa bránila skúšaniu lebo sa mi nechcelo presúvať očká z ihlíc na kus priadze, odkedy používam tieto silikónové lanká najradšej by som skúšala stále. Presúvanie očiek z ihlíc na lanko a späť je veľmi rýchle a jednoduché.