Veľká kabelka Della Q

bordová
1 ks    bordová
Novinka
Novinka
Farba
138,00 €
S DPH
Množstvo
Skladom

Veľká kabelka z voskovaného plátna s koženkovými doplnkami. 

Jej rozmery sú: 38,1 x 34,3 x 12,7 centimetrov.

Podrobnejší popis nájdete nižšie.  

Popis

Veľká kabelka


Della Q je značka ktorá ponúka výrobky pre tvorcov, navrhnuté tvorcami (from makers to makers :) ) Vo svojom portfóliu máju rôzne tašky, kabelky, batohy a iné rôzne pomôcky v ktorých si môžete uskladniť a pohodlne nosiť svoje pletenie či háčkovanie (okrem iného samozrejme, ale toto je na prvom mieste predsa :) ) stále so sebou. Ak nás sledujete na Instagrame tak viete, že pomaly ani smeti nejdeme vysypať bez toho, aby sme smchatli minimálne jeden rozpracovaný projekt so sebou. 

Táto veľká kabelka od Della Q je práve tá jediná kabelka ktorú potrebujete, aby ste pohodlne odniesli svojie veci a tých veľa rozpletených vecí, ktoré si vždy chcete zobrať so sebou na cestu. Vyzerá elegantne a pritom poteší vaše tvorivé ja. :)

Je vyrobená z voskovaného plátna, doplnená koženkovými detailami. Má nespočetné množtvo rôznych vreciek, aby ste napriek jej bezodnosti zostali stále organizované. Zmestíte do nej viacero malých projektov, alebo jeden veľký. Viete ju nosiť v ruke, alebo si ju vďaka odnímateľnému popruhu môžete prehodiť cez plece. 

Má niekoľko špecifických doplnkov, aké pri iných "obyčajných" kabelkách nenájdete. Napríklad taký strihač priadze,vďaka ktorému už nebude vadiť, ak si doma necháte nožničky. Takisto sa vnútri nachádza aj taký kovový krúžok cez ktorý si viete viesť priadzu. Miesto na veľkú zicherku s označovačmi sa tiež nájde a takto ich budete mať stále po ruke a na jednom mieste, nie rozsypané kade tade. 

Pre lepšiu predstavu o veľkosti a tvare pridávame doplňujúce fotky. Modelka na fotkách je nízka (163cm) preto tá kabelka vyzerá obrovsky. :D