Vyšívací kruh

Vonkajší priemer 22cm
1 ks    Vonkajší priemer 22cm
Vyberte si veľkosť
8,40 €
S DPH
Množstvo
Skladom

Tento kruh slúži prevažne k uchyteniu látky, na ktorú budete vyšívať obrázok. Vyšívací kruh je vyrobený z pryže (je ako keby gumový), ktorá imituje drevo, a plast. Je vybavený kovovým šrobkom, pomocou ktorého môžete kruh zavesiť na stenu.

Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež:

Kód: 29 čierna

Dori 50g 120

Zloženie: 100% bavlna (recyklovaná) Hmotnosť: 50g Návin: 120m Ihlice/háčik: 3mm Hrúbka priadze: Sport OEKO-TEX® Standard 100 certifikát Ako si nakombinovať farby.  Pozrite si naše návody, na ktoré viete túto balvnu použiť: hrkálka, motýliková deka, háčkovaná ovečka, háčkovaný svetrík, háčkovaný vankúš, háčkovaná zmrzlina, háčkované tričko na leto,...

Cena 1,80 €
Viac
Produkt je dostupný s inými možnosťami

Kód: EKŠZ

Extra krátke špičky Zing 3mm - 6mm

S týmito špičkami a krátkym lankom - použite prosím lanko minimálne 28cm, s kratším k sebe tieto špičky neohnete - vytvoríte krátke kruhové ihlice o celkovej dĺžke 50cm. Je to skvelá pomôcka pri štrikovaní čiapok, či rukávov. Ihlice sú vyrobené z kvalitného hliníka. 

Cena 7,50 €
Viac
Skladom

Kód: BBŠ

Vymeniteľné špičky Basix birch 3mm - 15mm

Vymeniteľné špičky vyrobené z brezového dreva. Sú ľahučké, príjemne sa držia v rukách, necinkajú a nie sú chladné ako bežné kovové ihlice. Je potrebné ich spojiť LANKOM takej dĺžky, akú práve potrebujete na svoj projekt. Lanko je potrebné si objednať osobitne. 

Cena 5,10 €
Viac
Skladom

Ihly na plstenie

Ihly na plstenie majú po stranách drobné drážky, do ktorých sa zachýtáva vlna keď ju prepichneme a tým sa vlákna spletú do seba. Hrubá ihla sa používa na "hrubú" prácu na začiatku plstenia. Tenšími ihlami viete neskôr presnejšie dorobiť detaily.  Dĺžka každej ihly je 7,8cm. Priemery ihiel: 0,5mm; 0,6mm; 0,7mm.

Cena 2,30 €
Viac
Skladom