Zmesová priadza bavlna s ľanom Allino

02 light brown
13 ks    02 light brown
Vyberte si farbu
5,90 €
S DPH
Množstvo
Skladom

Zloženie: 50% bavlna, 50% ľan

Hmotnosť: 50g

Návin: 125m

Ihlice/háčik: 3 - 3,5mm

Skúška očiek: 22 očiek na 10cm

Hrúbka priadze: DK

Popis

Odhadovaná spotreba pri pletení:

Detský sveter na 1 rok 3 klbká
Deka 70x40cm 3,5 klbka
Tielko vo veľkosti S 3 klbká
Letný top 5 - 7 klbiek
Svetrík 8 - 10 klbiek

Na tekéto detské šatočky - veľkosť 6 mesiacov - boli potrebné 2 klbká smotanovej a zbytok ružovej "čo dom dal" :). (pôvod obrázku)

Detský svetrík na 1 rok vám nezaberie veľa času lebo musíte spliesť len 3 klbká. (pôvod obrázku)

Na tento v rovnakej veľkosti vám postačia tiež 3 klbká. (pôvod obrázku)

Toto vidieť je vždy milé. a dupľom keď si to niekto upletie. Na takýto svetrík pre 18mesačné dieťa budete potrebovať 3 klbká a tento svetrík bol p letený na 3,25 a 3,75mm ihliciach. (pôvod obrázku)

To máme vždy radi, keď sa nám podarí nájisť ako hotový projekt - detská deka so spotrebou aj rozmermi. Lebo od toho sa vieme celkom dobre odraziť a vypočítať spotrebu, pre akúkoľvek veľkosť. Takže táto má 71cm x 40,5cm, bol ona ňu minutých cez pól klbka z modrých a sivých a skoro celé klbko béžovej. takže suma sumárum, keď sa to nakoniec odvážilo a spočítalo na ten rozmer deky bolo potrebných 3 aj niečo klbka. (pôvod obrázku)

Pri tejto deke bohužiaľ chýba rozmer, ale na takéto prekrytie kočíka budete potrebovať 8 klbiek. (pôvod obrázku)

Máme tu ešte jednu deku. táto je pletená vrúbikom (stále hladko), čo je veľmi jednoduchý a praktický vzor, len treba pri ňom počítať s trošku väčšou spotrebou. Táto deka má rozmery 80 x 88cm a bolo na ňu potrebných po tri klbká z každej farby - čiže spolu 9 klbiek. (pôvod obrázku)

Ešte tu máme aj takúto "mandaloidnú" deku s priemerom 160cm na ktorú bolo potrebných necelých 18 klbiek. (pôvod obrázku)

Určite sa nemusíte báť použiť túto priadzu aj na výrobu hračiek. Pletených či háčkovaných. Tento krásavec je nakombinovaných z rôznych priadzí, medzi nimi aj Allino v podobé žltých gaťuší. (pôvod obrázku)

Na takéto tieločko vám postačia TRI klbká a trošku tej trpezlivosti. (pôvod obrázku)

Na tekéto elegantné letné tričko budete potrebovať 7 klbiek. (pôvod obrázku)

Táto kombinácia farieb je evidentne obľúbená. :) Na tento krásny top bolo potrebných 6 klbiek a 3,5mm ihlice. (pôvod obrázku)

ň

Na tento zavinovací kúsok už pokukujem dlhšie. Tento konkrétny vo veľkosti M/L bol upletený z 6 a pól klbka a boli použité 3,5 a 4mm ihlice. (pôvod obrázku)

Ďalší nápad na letné tričko.Upletené z 5tich klbiek. (pôvod obrázku)

Šaty ste už niekedy pliestli? Ak by ste sa rozhodli pre túto priadzu, tak na takéto M-kové by ste potrebovali necelých 12 klbiek a 3,5mm ihlice. (pôvod obrázku)

Kto má rád deravé svetríky a oblika si veľkosť S, tak si môže pripraviť na takúto parádu necelých 9 klbiek a nažhaviť 3,5mm ihlice. (pôvod obrázku)

Na kratší deravý svetrík, tiež vo veľkosti S vám postačí 5 klbiek. (pôvod obrázku)

Aj takýto veľký sveter vie byť v letný chladný večer veľmi príjemný na nosenie. Na tento konkrétne bolo pripravených 18 klbiek. Nakoniec sveter váži cca. 800 gramov. Vyzerá veľmi štýlovo. :) (pôvod obrázku)

Ďalší do zbierky svetríkov. 10 klbiek, 3,5mm ihlice a môže byť váš. Vyzerá naozaj príjemne. (pôvod obrázku)

Všetko je možné. Aj upliesť sveter, čo vám bude pasovať k novému bicyklu. 8 klbiek a môže byť váš. (pôvod obrázku)

Určite bude z tejto priadze výborná aj takáto deka z háčkovaných štvrcov s 3,5mm háčikom. Má rozmer 117 x 117cm a bolo na ňu minutých 10 - 12 klbiek. (pôvod obrázku)

Aj šatky sa nosia v lete. Alebo kto je alergický na vlnu, môže ju nosiť aj v zime. Však prečo nie. Na takúto budete potrebovať 3 klbká z béžovej a po jednom klbku z ďalších 5tich farieb. Ihlice treba nažhaviť vo veľkosti 3 - 3,5mm. (pôvod obrázku)

Aj takáto uháčková takš vie veľmi dobre poslúžiť. pripravte si 6 klbiek a môžete ísť na vec. (pôvod obrázku)

KeĎ už sme pri háčikoch, takúto "deravú" halenku so strapcami si môžete uháčkovať z 13tich klbiek a že vraj 2,5mm háčikom. My by sme ale odporučili 3 a možno aj 3,5mm háčik a vyšla by o niečo menšia spotreba. :)  (pôvod obrázku)

Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež:

Kód: 3mm

Vymeniteľné špičky Mindful lace od Knitpro

Tieto špičky sú vyrobené z nehrdzavejúcej ocele a sú naozaj "ostré" - očká sa s nimi ľahšie naberajú. Sú dokonale hladké a očká po nich kĺžu jedna radosť. Bezpamäťové lanká k týmto špičkám môžete objednať TU. Na tieto špičky sú vhodné lanká od dĺžky 60cm. S kratším lankom ich potom neohnete k sebe. Dĺžka špičky: 13cm

Cena 7,90 €
Viac
Produkt je dostupný s inými možnosťami

Kód: 845.0016 modro tyrkysová

Značka: Lang Yarns

Tenká merino priadza na pletenie Mille colori baby 50g 190m

Zloženie: 100% merino Hmotnosť: 50g Návin: 190m Ihlice/háčik: 3mm Skúška očiek: 28 očiek x 40 riadkov Hrúbka priadze: Sock Chcete oprať svoje vlnené výrobky bezpečne? My odporúčame EUCALAN. Na čiapku vám postačí jedno klbko.  Na stredne veľkú pletenú šatku budete potrebovať 3 - 4 klbká.  Na svetrík pre bábätko cca 9 mesiacov 2 klbká. Na svetrík pre cca 10...

Cena 7,50 €
Viac
Skladom

Kód: CHGKI

ChiaoGoo kruhové ihlice 23/40/60/80/100cm

ChiaoGoo ihlice sú vyrobené z chirurgickej oceli. Špičky sú ostré, vhodné na vypletanie čipkovaných vzorov, ale aj pre plynulé pletenie klasického hladko, obratko. Lanko je veľmi ohybné a prispôsobivé. Prechod medzi ihlicou a lankom je nebadateľný, nehrozí tu žiadne "zadrhávanie" vlny. 23cm ihlice sú vhodné na pletenie do kruhu napríklad jednej ponožky,...

Cena 14,90 €
Viac
Skladom

Customer Reviews

Based on 1 review
100%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
V
Viera Hojdanova
Spokojnosť

Spokojnosť, ústretový prístup, rýchle dodanie, kvalita super