Zmesová priadza bavlna s ľanom Allino

02 light brown
13 ks    02 light brown
Vyberte si farbu
5,90 €
S DPH
Množstvo
Skladom

Zloženie: 50% bavlna, 50% ľan

Hmotnosť: 50g

Návin: 125m

Ihlice/háčik: 3 - 3,5mm

Skúška očiek: 22 očiek na 10cm

Hrúbka priadze: DK

Popis

Odhadovaná spotreba pri pletení:

Detský sveter na 1 rok 3 klbká
Deka 70x40cm 3,5 klbka
Tielko vo veľkosti S 3 klbká
Letný top 5 - 7 klbiek
Svetrík 8 - 10 klbiek

Na tekéto detské šatočky - veľkosť 6 mesiacov - boli potrebné 2 klbká smotanovej a zbytok ružovej "čo dom dal" :). (pôvod obrázku)

Detský svetrík na 1 rok vám nezaberie veľa času lebo musíte spliesť len 3 klbká. (pôvod obrázku)

Na tento v rovnakej veľkosti vám postačia tiež 3 klbká. (pôvod obrázku)

Toto vidieť je vždy milé. a dupľom keď si to niekto upletie. Na takýto svetrík pre 18mesačné dieťa budete potrebovať 3 klbká a tento svetrík bol p letený na 3,25 a 3,75mm ihliciach. (pôvod obrázku)

To máme vždy radi, keď sa nám podarí nájisť ako hotový projekt - detská deka so spotrebou aj rozmermi. Lebo od toho sa vieme celkom dobre odraziť a vypočítať spotrebu, pre akúkoľvek veľkosť. Takže táto má 71cm x 40,5cm, bol ona ňu minutých cez pól klbka z modrých a sivých a skoro celé klbko béžovej. takže suma sumárum, keď sa to nakoniec odvážilo a spočítalo na ten rozmer deky bolo potrebných 3 aj niečo klbka. (pôvod obrázku)

Pri tejto deke bohužiaľ chýba rozmer, ale na takéto prekrytie kočíka budete potrebovať 8 klbiek. (pôvod obrázku)

Máme tu ešte jednu deku. táto je pletená vrúbikom (stále hladko), čo je veľmi jednoduchý a praktický vzor, len treba pri ňom počítať s trošku väčšou spotrebou. Táto deka má rozmery 80 x 88cm a bolo na ňu potrebných po tri klbká z každej farby - čiže spolu 9 klbiek. (pôvod obrázku)

Ešte tu máme aj takúto "mandaloidnú" deku s priemerom 160cm na ktorú bolo potrebných necelých 18 klbiek. (pôvod obrázku)

Určite sa nemusíte báť použiť túto priadzu aj na výrobu hračiek. Pletených či háčkovaných. Tento krásavec je nakombinovaných z rôznych priadzí, medzi nimi aj Allino v podobé žltých gaťuší. (pôvod obrázku)

Na takéto tieločko vám postačia TRI klbká a trošku tej trpezlivosti. (pôvod obrázku)

Na tekéto elegantné letné tričko budete potrebovať 7 klbiek. (pôvod obrázku)

Táto kombinácia farieb je evidentne obľúbená. :) Na tento krásny top bolo potrebných 6 klbiek a 3,5mm ihlice. (pôvod obrázku)

ň

Na tento zavinovací kúsok už pokukujem dlhšie. Tento konkrétny vo veľkosti M/L bol upletený z 6 a pól klbka a boli použité 3,5 a 4mm ihlice. (pôvod obrázku)

Ďalší nápad na letné tričko.Upletené z 5tich klbiek. (pôvod obrázku)

Šaty ste už niekedy pliestli? Ak by ste sa rozhodli pre túto priadzu, tak na takéto M-kové by ste potrebovali necelých 12 klbiek a 3,5mm ihlice. (pôvod obrázku)

Kto má rád deravé svetríky a oblika si veľkosť S, tak si môže pripraviť na takúto parádu necelých 9 klbiek a nažhaviť 3,5mm ihlice. (pôvod obrázku)

Na kratší deravý svetrík, tiež vo veľkosti S vám postačí 5 klbiek. (pôvod obrázku)

Aj takýto veľký sveter vie byť v letný chladný večer veľmi príjemný na nosenie. Na tento konkrétne bolo pripravených 18 klbiek. Nakoniec sveter váži cca. 800 gramov. Vyzerá veľmi štýlovo. :) (pôvod obrázku)

Ďalší do zbierky svetríkov. 10 klbiek, 3,5mm ihlice a môže byť váš. Vyzerá naozaj príjemne. (pôvod obrázku)

Všetko je možné. Aj upliesť sveter, čo vám bude pasovať k novému bicyklu. 8 klbiek a môže byť váš. (pôvod obrázku)

Určite bude z tejto priadze výborná aj takáto deka z háčkovaných štvrcov s 3,5mm háčikom. Má rozmer 117 x 117cm a bolo na ňu minutých 10 - 12 klbiek. (pôvod obrázku)

Aj šatky sa nosia v lete. Alebo kto je alergický na vlnu, môže ju nosiť aj v zime. Však prečo nie. Na takúto budete potrebovať 3 klbká z béžovej a po jednom klbku z ďalších 5tich farieb. Ihlice treba nažhaviť vo veľkosti 3 - 3,5mm. (pôvod obrázku)

Aj takáto uháčková takš vie veľmi dobre poslúžiť. pripravte si 6 klbiek a môžete ísť na vec. (pôvod obrázku)

KeĎ už sme pri háčikoch, takúto "deravú" halenku so strapcami si môžete uháčkovať z 13tich klbiek a že vraj 2,5mm háčikom. My by sme ale odporučili 3 a možno aj 3,5mm háčik a vyšla by o niečo menšia spotreba. :)  (pôvod obrázku)

Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež:

Kód: 845.0016 modro tyrkysová

Značka: Lang Yarns

Tenká merino priadza na pletenie Mille colori baby 50g 190m

Zloženie: 100% merino Hmotnosť: 50g Návin: 190m Ihlice/háčik: 3mm Skúška očiek: 28 očiek x 40 riadkov Hrúbka priadze: Sock Chcete oprať svoje vlnené výrobky bezpečne? My odporúčame EUCALAN. Na čiapku vám postačí jedno klbko.  Na stredne veľkú pletenú šatku budete potrebovať 3 - 4 klbká.  Na svetrík pre bábätko cca 9 mesiacov 2 klbká. Na svetrík pre cca 10...

Cena 7,50 €
Viac
Skladom

COCOknits označovače kovové

Tieto označovač použijete pri pletení, zatváracie aj pri háčkovaní. Môžete ich použiť medzi očká na ihlici, ale viete si nimi označiť aj konkrétne očká pri háčkovaní. V balení sú zicherky v tvare žiarovky, tým pádom sa pekne zmestia na ihlice, prípadne na označenie očiek pri háčkovaní a krúžky, ktoré viete nastoknúť na ihlice.  V balení je 6 kusov z...

Cena 13,80 €
Viac
Vypredané

Customer Reviews

Based on 1 review
100%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
V
Viera Hojdanova
Spokojnosť

Spokojnosť, ústretový prístup, rýchle dodanie, kvalita super