COCOknits označovače otvorený krúžok

33 ks   
13,80 €
S DPH
Množstvo
Skladom

Tieto označovač použijete pri pletení aj pri háčkovaní. Môžete ich použiť medzi očká na ihlici, ale viete si nimi označiť aj konkrétne očká pri háčkovaní. Jednoducho sa nasadzujú, nič netreba otvárať, len ich jemne nasunúť na správne miesto.

Balenie obsahuje 6 farieb, z každej farby je 10 kusov = spolu až 60 kusov v balení. 

Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež:

Meradlo na ihlice kovové

Meradlo na ihlice ja pomôcka, vďaka ktorej zistíte veľkosť ihlíc, keď už na nich samotných je toto označenie zošúchané. Toto meradlo je kovové a pomôže vám identifikovať ihlice od veľkosti 1,5mm až po 8mm. 

Cena 12,90 €
Viac
Skladom

Kód: 0003 sivá

Alpaca SOXX 100g 390m

Zloženie: 70% alpaka (superfine), 30% nylon Hmotnosť: 100g Návin: 390m Ihlice/úháčik: 2,5 - 3,5mm Skúška očiek: 30 očiek na 10cm Hrúbka priadze: Sock

Cena 16,95 €
Viac
Skladom

Kód: 3,5mm - 40cm

Seeknit kruhové ihlice 40/80/100cm

Seeknit sú kruhové ihlice vyrobené rodinnou firmou z japonského bambusu. Ihlice sú do hladka vyleštené. Lanko je s ihlicou spojené pomocou kĺbu, preto sa lanko nijak špeciálne nevykrúca a je vždy na svojom mieste, čo vám zaručí naozaj poholné pletenie. 

Cena 7,80 €
Viac
Produkt je dostupný s inými možnosťami

COCOknits označovače zatvárací špendlík

Tieto označovač použijete pri pletení aj pri háčkovaní. Môžete ich použiť medzi očká na ihlici, ale viete si nimi označiť aj konkrétne očká pri háčkovaní. Sú to v podstate zicherky v tvare žiarovky, tým pádom sa pekne zmestia na ihlice.  Balenie obsahuje 6 farieb, z každej farby je 10 kusov = spolu až 60 kusov v balení. 

Cena 13,80 €
Viac
Skladom

Kód: PR

Počítadlo riadkov

Počítadlo riadkov, prípadne očiek pri vzore pri štrikovaní, alebo háčkovaní.  Viete si ho upevniť o prst, potom už len stlačíte gombík po každom upletenom riadku.  Obsahuje aj baterku. 

Cena 3,60 €
Viac
Skladom

Kód: KNLCHG

Koncovka na lanká ChiaoGoo

Koncovky na lanká využijete v prípade, že potrebujete použiť špičky na iný projekt a na lanku máte niečo rozpracované. Vďaka koncovkám ostanú všetky očká bezpečne na mieste. V balení sú dve koncovky jednej veľkosti. 

Cena 5,00 €
Viac
Skladom

Kód: 2250 Jacke wie Hose

Značka: Schoppel wolle

Hrubšia ponožková priadza Zauberball stärke 6

Zloženie: 75% vlna, 25% nylon Hmotnosť: 150g Návin: 400m Ihlice/háčik: 3 - 4mm Skúška očiek podľa štítku: 22 očiek na 10cm Hrúbka priadze: Sport Návod na pletené ponožky nájdete TU. Inšpirujte sa hotovými výrobkami na Ravelry. Chcete oprať svoje vlnené výrobky bezpečne? My odporúčame EUCALAN. Kombinujte s jednofarebnou JAWOLL. 

Cena 22,80 €
Viac
Skladom