Označovače z Mindful série - 100 kusov v balení

5 ks   
11,40 €
S DPH
Množstvo
Skladom

Výber spolu 100 kusov označovačov na vaše pletenie.

V praktickom bavlnenom vrecúšku nájdete označovače rôznych druhov - zatváracie, slimáčiky, 3 veľkosti krúžkov. Z každého je 20 kusov a každých 20 kusov je uložených na praktickej veľkej zicherke. 

Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež:

Kód: 40cm tyrkysové

Lanko na KniPro ihlice bezpamäťové, otočné

Dočkali sme sa kvalitných bezpamäťových laniek aj od firmy KnitPro. :)Tieto lanká sú vyrobené z tenkých oceľových laniek potiahnutých nylonom. Lanká sú bezpamäťové, čo znamená že neostanú deformované a ani sa nebudú divne krútiť. Taktiež sú otočné, čo znamená, že medzi lankom a ihlicou je spoj, ktorý je otočný, preto sa lanko nebude divne skrúcať, ale...

Cena 4,80 €
Viac
Produkt je dostupný s inými možnosťami

Počítadlo riadkov klikacie tyrkysové

Počítadlo riadkov, prípadne očiek pri vzore pri štrikovaní, alebo háčkovaní.  Po každom upletenom alebo uháčkovanom úseku (môže to byť riadok, alebo časť vzorky) len zatlačíte tlačítko na vrchu počítadla a číslo na "displeji" sa zmení o jedno vyššie. 

Cena 6,00 €
Viac
Skladom

Kód: ZVŠ3/8

Vymenteľné špičky Zing 3mm - 8mm

Kovové špičky vhodné pre skúsené pletiarky. Vlna po nich rýchlo kĺže. Veľkosti ihlíc sú vygravírované, takže sa používaním nezošúchajú. Sú ľahučké a krásne farebné. Vyberte si k nim vhodné LANKO. 

Cena 7,50 €
Viac
Produkt je dostupný s inými možnosťami

Kód: 3mm

Vymeniteľné špičky Mindful lace od Knitpro

Tieto špičky sú vyrobené z nehrdzavejúcej ocele a sú naozaj "ostré" - očká sa s nimi ľahšie naberajú. Sú dokonale hladké a očká po nich kĺžu jedna radosť. Bezpamäťové lanká k týmto špičkám môžete objednať TU. Na tieto špičky sú vhodné lanká od dĺžky 60cm. S kratším lankom ich potom neohnete k sebe. Dĺžka špičky: 13cm

Cena 7,90 €
Viac
Produkt je dostupný s inými možnosťami

Customer Reviews

Based on 2 reviews
100%
(2)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
E
Eva Vassova
Označovac

Veľmi som spokojná už používam

V
Vierka
Výborná pomôcka

oveľa lepšie než plastové a navyše v estetickom aj praktickom prevedení