Detská vlna na pletenie Baby soft

111 biela
28 ks    111 biela
Vyberte si farbu
4,20 €
S DPH
Množstvo
Skladom

Zloženie: 50% bio bavlna, 50% sója

Hmotnosť: 50g

Návin: 135m

Ihlice/háčik: 3 - 3,5mm

Skúška očiek: 31 očiek na 10cm

Hrúbka priadza: Sport

Popis

Baby soft je všestranná letná priadza, ktorou môžete potešiť aj seba, nie len deti, pre ktoré ju určená. Je ozaj veľmi jemnučká, sójové vlákna prechádzajú priadzou v podobe "lesklých" nitiek a prirovnali by sme ich k hodvábu či viskóze, pre vašu lepšiu predstavu. Priadza Baby soft je jemne chladivá, padavá, jemná a jemne lesklá. 

Sójové vlákno predstavuje revolúciu v prírodný rastlinných vláknach. Je odolné a má antibakteriálne vlastnosti. Vzniká ako vedľajší produkt pri spracovaní soje pre potrevinárske účely. To je pre udržateľnosť našej planéty tiež dôležitý fakt. Sójové vlákno je veľmi jemné a je často označované aj ako "rastlinný kašmír". Je priedušné no zároveň blokuje UV žiarenie, dobre absorbuje tekutiny a je veľmi príjemné na nosenie. Jeho antibakteriálne vlastnosti spočívajú v tom, že bojujue proti rastom baktérií a predchádza tak napríklad vznikom pachu z potenia. 

Experti označujú sójové vlákna za najkomfortnejšie rastlinné vlákno nového storočia. 

Je 100% rastlinné, 100% rozložiteľné, 100% recyklovateľné, 100% vyrobené v Taliansku. 

Orientačná spotreba pre rôzne druhy výrobkov je takáto:

Novorodenecká čiapka 1 klbko
Pletený sveter na 3 roky 4 klbká
Dámske tielko veľkosť M 3 - 4 klbká
Letné tričko veľkosť M 5 klbiek
Pletený sveter veľkosť M  9 klbiek

Na malé bábätká sa plteie najlepšie - malé veci má človek rýchlo upletené, ako nepríklad túto škriatkovskú čiapku. Na novorodeneckú veľkosť vám postačí jedno klbko. Môžete si ju skúsiť upliesť podľa tohto NÁVODU. (Pôvod obrázku)

Na jednoduchý svetrík vo veľkosti 3 - 6 mesiacov bolo spotrebovaných 2,5 klbka - to je tiež upletené rýchlo. (Pôvod obrázku)

Tieto klbká sa určite hodia aj na pletenie detskej deky. Škkoda, že pri tejto neboli udané rozmery, ale vyzerá, že tomu bábätku nejaký ten čas vydrží. Je upletená z deviatich klbiek. (Pôvod obrázku)

Letné tričko z Baby soft bude padavé, jemne chladivé, jemne lesklé a veľmi príjemné na nosenie. Na toto tričko bolo použitých 5 klbiek. (Pôvod obrázku)

Snažili sme sa zachytiť lesk priadze Baby soft. 

Takéto farebné kombinácie sa nám pozdávajú.

Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež:

Kód: 3,5mm - 40cm

Seeknit kruhové ihlice 40/80/100cm

Seeknit sú kruhové ihlice vyrobené rodinnou firmou z japonského bambusu. Ihlice sú do hladka vyleštené. Lanko je s ihlicou spojené pomocou kĺbu, preto sa lanko nijak špeciálne nevykrúca a je vždy na svojom mieste, čo vám zaručí naozaj poholné pletenie. 

Cena 7,80 €
Viac
Skladom

Spolu - zo slovenských ovečiek

Zloženie: 30% slovenská vlna plemena suffolk a 70% česká vlna plemena romney Hmotnosť: 100g Návin: 300m Ihlice/háčik: 2,5 - 3,5mm Skúška očiek: 25 očiek na 10cm Hrúbka priadze: Sport Jej názov SPOLU prezentuje spojenie vlákna z dvoch plemien a z dvoch bratských krajín: z vlny slovenských oviec suffolk a českých oviec romney marsh kent a je spracovaná na...

Cena 9,90 €
Viac
Skladom

Kód: Bambuľkovač

Bambuľkovač - šablóna na brmbolce

V balení 4 kusy šablón na výrobu brmbolcov veľkosti: 3.3cm4.5cm5.5cm9.0cm Šablóny na výrobu brmbolcov sú ľahké na použitie. Už žiadne prevliekanie vlny. Jednoducho a rýchlo ju omotáte okolo šablóny, rozstrihnete, zviažete a brmbolec je hotový. Ako ich pužívať: http://www.youtube.com/watch?v=_JTLVXKqU5o

Cena 12,60 €
Viac
Skladom

Customer Reviews

Based on 2 reviews
100%
(2)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
E
Eva
Baby soft

Veľmi spokojná ♡

E
Eri
Veľká spokojnosť :)

Ďakujem krásne za veľmi peknú vlnu, a to expresné doručenie aj v predvianočnom zhone. Super :)