• -10,00 €
  • Výpredaj!

DVD Zapleť sa

15 ks   
12,00 €
2,00 € Zľava 10,00 €
S DPH
Množstvo
Skladom

Teraz máš skvelú príležitosť sa to KOOONEČNE naučiť. S nami Ti to pôjde hladko i obratko. 

Už si sa to chcel/a naučiť stokrát. Nikdy ale na to nebol čas, chuť, nervy a ani nebol po ruke nikto fundovaný vyzbrojený mega dávkou trpezlivosti. My s tebou budete mať božskú trpezlivosť. To fakt, čestné. Krok po kroku Ťa naučíme pliesť a háčkovať. Bez nervov, v kľude a aj sa s nami zabavíš.

Čo na našom DVD nájdeš: 

1. epizóda - začíname pliesť (ako sa zorientovať v ihliciach, vlnách, s čím je treba začať, upletieme si spolu čelenku).

2. epizóda - pletieme čiapku s patentom (ako sa pletie patentový vzor, ako si treba vypočítať očká tak, aby čiapka sedela na hlave).

3. epizóda - začíname háčkovať (ktorý háčik je na čo dobrý, ktoré materiály sú najvhodnejšie na jednotlivé projekty, uháčkujeme si šálik).

4. epizóda - háčkujeme košík (ako sa pracuje s recyklovaným materiálom, ako sa háčkuje na drevené dno, tipy a triky ako uháčkovať dokonalý košíček).

Bonusové video - v tomto videu ponúkame pohľad do zákulisia z nakrúcania v štúdiách.


Ukážku si môžete pozrieť TU.

Popis

DVD "Zapleť sa" je jedinečné DVD, ktoré je dostupné aj pre slabozrakých a nevidiacich (hlasovým komentovaním sprevádza Adela Vinczeová) a pre nepočujúcich s titulkami (do posunkovej reči tlmoční Barbara Randušková).

Kúpou tohto DVD podporíte činnosť občianskeho združenia SLAVKINE, o. z., ktoré sa venuje ekonomickej a sociálnej inklúzii zraniteľných skupín ľudí na Slovensku. 

Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež:

Kód: 300 ružovo tyrkysová

Dúhové klbko z merino vlny Poema 150g 600m

Zloženie: 100% vlna Hmotnosť: 150g Návin: 600m Ihlice/háčik: 4mm Skúška očiek: 30 očiek na 10cm Hrúbka priadze: Lace / Fingering Návod na pletenú šatku s podrobným fotopostup nájdete TU. Táto priadza je na ňu ako stvorená. ;) Chcete oprať svoje vlnené výrobky bezpečne? My odporúčame EUCALAN.

Cena 18,50 €
Viac
Produkt je dostupný s inými možnosťami

Kód: 0100 maslová

Značka: Drops

Lima 50g 100m

Zloženie: 65% vlna, 35% alpaka Hmotnosť: 50g Návin: 100m Ihlice/háčik: 4mm Skúška očiek podľa štítku: 21 očiek x 28 riadkov na 10x10cm Hrúbka priadze: DK / Worsted Inšpirujte sa hotovými výrobkami na Ravelry. Chcete oprať svoje vlnené výrobky bezpečne? My odporúčame EUCALAN.

Cena 2,60 €
Viac
Skladom