Embroidery on Knits - vyšívanie na pleteniny

EOK
2 ks    EOK
39,90 €
S DPH
Množstvo
Skladom

Táto knižka od Judit Gummlich's Embroidery on Knits - výšivka na pleteniny je naozaj podrobný návod na to ako vyšívať vlnou na vlnené pletené veci. Podrobne v nej vysvetľuje naozaj každý krok. 

"Mojím cieľom ja ponúknuť stopu poznania a inšpiráciu, ktorú môžeš nasledovať."

Premeňte svoje úplety pomocou niekoľkých jednoduchých vyšívacích stehov: kardigán zdobený žiarivými kvetmi, vážka na prednej strane svetra a palčiaky s rastlinami, ktoré sa šplhajú po chrbte ruky. Táto nadčasová kniha o vyšívaní obsahuje 18 šablón inšpirovaných prírodou, ktoré sú bohato doplnené o užitočné tipy a nápady, ako ich použiť. Výšivka na úpletoch je hĺbkový sprievodca súčasným vyšívaním s vlnou a na vlne, ktorý vysvetľuje každý krok procesu – od plánovania až po hotový projekt. Je zdrojom inšpirácie a vedomostí pre šikovných začiatočníkov aj pokročilých "vyšívačov".

Judit Gummlich je všestranne talentovaná remeselníčka, ktorá pracuje v oddeleniach divadelných kostýmov viac ako 20 rokov. Je vášnivou pletiarkou, záhradníčkou, včelárkou a milovníčkou prírody. Judit žije so svojím manželom, včelami a dvoma mačkami v nemeckom Hamburgu. Výšivka na pleteninách je jej prvou knihou.

Knižka má pevnú väzbu.

Počet strán: 200

Knižka je v anglickom jazyku.

ISBN: 978-952-7468-77-7

Vytlačené v Lotyšsku.

Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež:

Kód: C 570 zeleno tyrkysovo sivá

Brusca 50g 125m

Zloženie: 100% portugalská vlna (50% Saloia, 50% Merino Branco a Merino Preto) Hmotnosť: 50g Návin: 125m Ihlice/háčik: 4mm Skúška očiek: 19 - 21 očiek na 10cm Hrúbka praidze: Worsted Inšpirujte sa hotovými výrobkami na Ravelry. Chcete oprať svoje vlnené výrobky bezpečne? My odporúčame EUCALAN. Farby A, B a C sú nefarbené.

Cena 5,90 €
Viac
Skladom

Kód: 3,5mm - 40cm

Seeknit kruhové ihlice 40/80/100cm

Seeknit sú kruhové ihlice vyrobené rodinnou firmou z japonského bambusu. Ihlice sú do hladka vyleštené. Lanko je s ihlicou spojené pomocou kĺbu, preto sa lanko nijak špeciálne nevykrúca a je vždy na svojom mieste, čo vám zaručí naozaj poholné pletenie. 

Cena 7,80 €
Viac
Skladom

Počítadlo riadkov klikacie tyrkysové

Počítadlo riadkov, prípadne očiek pri vzore pri štrikovaní, alebo háčkovaní.  Po každom upletenom alebo uháčkovanom úseku (môže to byť riadok, alebo časť vzorky) len zatlačíte tlačítko na vrchu počítadla a číslo na "displeji" sa zmení o jedno vyššie. 

Cena 6,00 €
Viac
Skladom

Kód: TK

Textured knits

Textured Knits je premyslene zostavená kolekcia súčasných a nadčasových ručne pletených kúskov. Kniha obsahuje svetre, vesty, šály a pár ponožiek. 20 fascinujúcich vzorov obsahuje množstvo vynaliezavých spôsobov kombinovania rôznych textúr, ako sú osmičky, farebné kombinácie a vzory. Výsledkom je všestranná kolekcia úpletov, ktorá obsahuje úžasné, ale...

Cena 37,90 €
Viac
Skladom