Háčik ergonomický Prym ergonomics 3 - 5mm

HacikPrym
4 ks    HacikPrym
Vyberte si správnu veľkosť
6,90 €
S DPH
Množstvo
Skladom

Ergonomický háčik Prym ergonomics má rúčku, vďaka ktorej sa vám bude ľahšie háčkovať. Je pogumovaná, preto sa vôbec nešmýka a drží na mieste. Hlavička háčika je tiež tvarovaná tak, aby priadza bola dobre zachytená. 

Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež:

Kód: 2,5 mm - 80cm

Seeknit kruhové ihlice 40/80/100cm

Seeknit sú kruhové ihlice vyrobené rodinnou firmou z japonského bambusu. Ihlice sú do hladka vyleštené. Lanko je s ihlicou spojené pomocou kĺbu, preto sa lanko nijak špeciálne nevykrúca a je vždy na svojom mieste, čo vám zaručí naozaj poholné pletenie. 

Cena 8,70 €
Viac
Produkt je dostupný s inými možnosťami

Sada označovačov 30ks

Sada plastových označovačov SeeKnit obsahuje 30 kusov rôznych označovačov. Nájdete v nej uzavreté srdiečka, ktoré sú praktické na použitie pri pletení, ale aj onačovače, ktoré viete pridať a odobrať z vašej práce v ktorýkoľvek moment a využijete ich aj pri háčkovaní. 

Cena 4,80 €
Viac
Skladom

Kód: Gsb

The Ultimate Granny Square sourcebook

Pri pohľade na túto knižku som si povedala, že to bude nuda, tie štvorčeky. Ale poviem vám, kniha ma veľmi milo prekvapila, štvorčeky sú ozaj nápadité, s diagramom aj popisom ako ich uháčkovať. Dokopy ich nájdete 100. Kniha je v anglickom jazyku.  Väzba: mäkká väzba Rozmery: 208 strán, 254 x 190mm ISBN: 978949164293 Jazyk: anglický

Cena 21,95 €
Viac
Vypredané