Koncovka na lanká ChiaoGoo

KNLCHG
10 ks    KNLCHG
Veľkosť
5,00 €
S DPH
Množstvo
Skladom

Koncovky na lanká využijete v prípade, že potrebujete použiť špičky na iný projekt a na lanku máte niečo rozpracované. Vďaka koncovkám ostanú všetky očká bezpečne na mieste.

V balení sú dve koncovky jednej veľkosti. 

Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež:

Kód: biela

Meradlo na ihlice Tulip

Pomocou tohto meradla ľahko zistíte veľkosť svojich ihlíc, ak už je označenie na nich zošúchané. Tak isto na ňom nájdete centimeter, podľa ktorého si môžete napríklad odmerať počet očiekna skúšobnej vzorke. 

Cena 6,30 €
Viac
Skladom

Kód: 40cm tyrkysové

Lanko na KniPro ihlice bezpamäťové, otočné

Dočkali sme sa kvalitných bezpamäťových laniek aj od firmy KnitPro. :)Tieto lanká sú vyrobené z tenkých oceľových laniek potiahnutých nylonom. Lanká sú bezpamäťové, čo znamená že neostanú deformované a ani sa nebudú divne krútiť. Taktiež sú otočné, čo znamená, že medzi lankom a ihlicou je spoj, ktorý je otočný, preto sa lanko nebude divne skrúcať, ale...

Cena 4,80 €
Viac
Produkt je dostupný s inými možnosťami

Kód: BBŠ

Vymeniteľné špičky Basix birch 3mm - 15mm

Vymeniteľné špičky vyrobené z brezového dreva. Sú ľahučké, príjemne sa držia v rukách, necinkajú a nie sú chladné ako bežné kovové ihlice. Je potrebné ich spojiť LANKOM takej dĺžky, akú práve potrebujete na svoj projekt. Lanko je potrebné si objednať osobitne. 

Cena 5,10 €
Viac
Produkt je dostupný s inými možnosťami

COCOknits označovače otvorený krúžok

Tieto označovač použijete pri pletení aj pri háčkovaní. Môžete ich použiť medzi očká na ihlici, ale viete si nimi označiť aj konkrétne očká pri háčkovaní. Jednoducho sa nasadzujú, nič netreba otvárať, len ich jemne nasunúť na správne miesto. Balenie obsahuje 6 farieb, z každej farby je 10 kusov = spolu až 60 kusov v balení. 

Cena 13,80 €
Viac
Skladom

Customer Reviews

Based on 1 review
100%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
J
Jana Celderová

Koncovka na lanká ChiaoGoo