• Vypredané

Krajčírsky meter Minduful drevený

18,00 €
S DPH
Množstvo
Vypredané

Váš nový verný pomocník - kračírsky meter - je uložený v drevenom tyrkysovom púzdre. Zo zadnej strany má gombíčke na opätovné navinutie. Dĺžka metra vnútri je 152cm/60 palcov.

Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež:

Kód: 1 krémová

Značka: Drops

Cotton merino 50g 110m

Zloženie: 50% bavlna, 50% merino Hmotnosť: 50g Návin: 110m Ihlice/háčik: 4mm Skúška očiek podľa štítku: 21 očiek x 28 riadkov na 10x10cm Hrúbka priadze: DK / Worsted Vyrobené v EU, Oko tex certifikát. Chcete oprať svoje vlnené výrobky bezpečne? My odporúčame EUCALAN. Návod na háčkovanú vestu.  Návody v českom jazyku Návody v anglickom jazyku

Cena 3,70 €
Viac
Skladom

Počítadlo riadkov na zavesenie

Toto počítadlo riadkov je praktické hlavne v tom, že si ho viete zavesiť ako na rovné, tak aj na kruhové ihlice. Vďaka nemu budete vždy vedieť v ktorom riakdu sa práve nachádzate. 

Cena 5,95 €
Viac
Skladom

Kód: PBI

Ponožkové ihlice brezové Basix Birch 2 - 25mm

Tieto ihlice sú vyrobené z brezového dreva. Sú ľahučké, príjemne sa držia, nie sú chladné ako bežné kovové ihlice. Vlna po nich nekĺže úplneľahučko ako po kovových, čo je výhodou hlavne pre začiatočníkov. Očká budú lepšie držať na mieste a očká sa vám nerozutekajú.  Dĺžka ihlíc: 20cm. 

Cena 4,80 €
Viac
Skladom

Počítadlo riadkov klikacie tyrkysové

Počítadlo riadkov, prípadne očiek pri vzore pri štrikovaní, alebo háčkovaní.  Po každom upletenom alebo uháčkovanom úseku (môže to byť riadok, alebo časť vzorky) len zatlačíte tlačítko na vrchu počítadla a číslo na "displeji" sa zmení o jedno vyššie. 

Cena 6,00 €
Viac
Skladom

Kód: Neparfumovaný

Eucalan na pranie vlny 100 - 500ml

Eucalan je prírodný prostriedok na šetrné pranie vašich vlnených kúskov.  Objem: 500ml (cca 100 dávok na ručné pranie - 5ml prostriedku na 5L vody) Varianty: Natural, Eukalyptus, Jasmín

Cena 19,50 €
Viac
Skladom