Krajčírsky meter navíjací

zelená
2 ks    zelená
Farba
6,90 €
S DPH
Množstvo
Skladom

Navíjaci meter v plastovom púzdre. 

Z jednej strany hodnoty v cm na druhej strane v inčoch.

Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež:

Kód: EKŠZ

Extra krátke špičky Zing 3mm - 6mm

S týmito špičkami a krátkym lankom - použite prosím lanko minimálne 28cm, s kratším k sebe tieto špičky neohnete - vytvoríte krátke kruhové ihlice o celkovej dĺžke 50cm. Je to skvelá pomôcka pri štrikovaní čiapok, či rukávov. Ihlice sú vyrobené z kvalitného hliníka. 

Cena 7,50 €
Viac
Skladom

Kód: 1,5mm - 100cm

ChiaoGoo kruhové ihlice 23/40/60/80/100/120/150cm

ChiaoGoo ihlice sú vyrobené z chirurgickej oceli. Špičky sú ostré, vhodné na vypletanie čipkovaných vzorov, ale aj pre plynulé pletenie klasického hladko, obratko. Lanko je veľmi ohybné a prispôsobivé. Prechod medzi ihlicou a lankom je nebadateľný, nehrozí tu žiadne "zadrhávanie" vlny. 23cm ihlice sú vhodné na pletenie do kruhu napríklad jednej ponožky,...

Cena 14,90 €
Viac
Skladom

Kód: 40cm tyrkysové

Lanko na KniPro ihlice bezpamäťové, otočné

Dočkali sme sa kvalitných bezpamäťových laniek aj od firmy KnitPro. :)Tieto lanká sú vyrobené z tenkých oceľových laniek potiahnutých nylonom. Lanká sú bezpamäťové, čo znamená že neostanú deformované a ani sa nebudú divne krútiť. Taktiež sú otočné, čo znamená, že medzi lankom a ihlicou je spoj, ktorý je otočný, preto sa lanko nebude divne skrúcať, ale...

Cena 4,80 €
Viac
Skladom

Kód: 3,5mm - 40cm

Seeknit kruhové ihlice 40/80/100cm

Seeknit sú kruhové ihlice vyrobené rodinnou firmou z japonského bambusu. Ihlice sú do hladka vyleštené. Lanko je s ihlicou spojené pomocou kĺbu, preto sa lanko nijak špeciálne nevykrúca a je vždy na svojom mieste, čo vám zaručí naozaj poholné pletenie. 

Cena 7,80 €
Viac
Skladom

Kód: biela

Meradlo na ihlice Tulip

Pomocou tohto meradla ľahko zistíte veľkosť svojich ihlíc, ak už je označenie na nich zošúchané. Tak isto na ňom nájdete centimeter, podľa ktorého si môžete napríklad odmerať počet očiekna skúšobnej vzorke. 

Cena 6,30 €
Viac
Skladom