Laine - nordic knit life časopis 14.

LNKLČ14
3 ks    LNKLČ14
25,30 €
S DPH
Množstvo
Skladom

Laine je vysoko kvalitný časopis (v anglickom jazyku) o severskom štrikovaní a životnom štýle. Milujeme prírodné vlákna, lokálnu ručnú prácu a krásne jednoduché veci v živote. Naším cieľom je inšpirovať a zdieľať, byť členom komunity "štrikovačiek". Štrikovanie je viac ako len hladko a obratko.

Nájdete tu návody od svetoznámych dizajnérov, príbehy zo sveta vlny, zaujímavé rozhovory.

Jednotlivé dizajny si môžete obzrieť bližšie na Ravelry.

Popis

V štrnástom letnom vydaní nájdete 10 pletených návodov na sveter, cardigány, šatku, ponožky, oblečenie s krátkym rukávom od dizajnérov:

·  Pablo Aneiros, Isabella Clark, Evgeniya Dupliy, Lindsey Fowler, Katrine Hannibal, Anna Husemann, Ema Marinescu, Claudia Quintanilla, Maria Walters a Sylvia Watts-Cherry..

. 148 strán,

· rozhovor s pletacou dizajnérkou Aleks Byrd,

· článok o Sisters United,

· článok o vegánskom pletení.

Tlačené v Estónsku.

Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež:

Kód: 09 asparagus

Priadza z merina a bavlny Coast 50g 350m

Zloženie: 55% merino, 45% bavlna Hmotnosť: 50g Návin: 350m Ihlice/háčik: 2 - 3mm Skúška očiek podľa štítku: 26 očiek na 10cm Hrúbka priadze: Lace / Fingering Inšpirujte sa hotovými výrobkami a pozrite si spotrebu TU. Chcete oprať svoje vlnené výrobky bezpečne? My odporúčame EUCALAN. Podrobný foto - návod na pletený sveter. Tu nájdete návody a...

Cena 5,70 €
Viac
Skladom

Kód: 18 maslová

Vlna na pletenie s označením Woolmark Terra 100g 170m

Zloženie: 100% merino vlna s označením Pure merino wool od Woolmark Hmotnosť: 100g Návin: 170m Ihlice/háčik: 4,5 - 5mm Skúška očiek: 20 očiek na 10cm Hrúbka priadze: Aran Priadze sú reálne o niečo tmavšie ako na fotkách.  Chcete oprať svoje vlnené výrobky bezpečne? My odporúčame EUCALAN.

Cena 8,70 €
Viac
Skladom

Kód: 23 krikľavo zelená s ružovou

Značka: PaulinaZ - ručne farbená vlna

Ručne farbená vlna S ľanom 100g 400m

Zloženie: 50% baby alpaka, 25% ľan, 25% hodváb Hmotnosť: 100g Návin: 400m Ihlice/háčik 3mm Hrúbka priadze: Sock / Fingering Chcete oprať svoje vlnené výrobky bezpečne? My odporúčame EUCALAN. Dámsky svetrík M: 300g Na šatku vám postačí jedno, maximálne dve pradená.  Čo si z tejto vlny môžete upliesť. Inšpirujte sa hotovými výrobkami na Ravelry. Uistite sa,...

Cena 19,20 €
Viac
Produkt je dostupný s inými možnosťami

Kód: PBI

Ponožkové ihlice brezové Basix Birch 2 - 25mm

Tieto ihlice sú vyrobené z brezového dreva. Sú ľahučké, príjemne sa držia, nie sú chladné ako bežné kovové ihlice. Vlna po nich nekĺže úplneľahučko ako po kovových, čo je výhodou hlavne pre začiatočníkov. Očká budú lepšie držať na mieste a očká sa vám nerozutekajú.  Dĺžka ihlíc: 20cm. 

Cena 4,80 €
Viac
Skladom

Kód: 33 ružová

Značka: PaulinaZ - ručne farbená vlna

Ručne farbený Mohér s hodvábom 50g 400m

Zloženie: 72% jemný kid silk mohér, 28% hodváb Hmotnosť: 50g Návin: 400m Ihlice/háčik: 2 - 4mm Hrúbka priadze: Sock / Fingering Chcete oprať svoje vlnené výrobky bezpečne? My odporúčame EUCALAN. Inšpirujte sa hotovými výrobkami na Ravelry. Uistite sa, že máte dostatočné množstvo vlny na svoj projekt. Vlna je ručne farbená a klbká sú jedinečné. Pri farbení...

Cena 18,00 €
Viac
Produkt je dostupný s inými možnosťami