• Novinka

Laine - nordic knit life časopis 21.

LNKLČ21
4 ks    LNKLČ21
20,40 €
S DPH
Množstvo
Skladom

Naše úžasné letné číslo Laine 21, Harvest Sun, je plné krásnych a praktických letných úpletov so zábavnými vzormi, pútavými technikami a krásnymi detailmi. Pokojné fotografie zobrazujú voňavý letný deň na vidieku uprostred rozkvitnutých záhrad a zlatých, slnkom zaliatych polí.

V tomto čísle sa predstavili dizajnéri: Fiona Alice, Jenny Ansah, Audrey Borrego, Soraya García, Kaori Katsurada, Irene Lin, Faïza Mebazaa, Paula Pereira, Julia Wilkens a Griselda Zárate.

Vydanie 21, leto 2024, obsahuje:

148 strán

11 pletacích vzorov (dodávame tabuľky aj písomné pokyny): 4 svetre, 2 kardigány, 2 topy, 2 šály a 1 pár ponožiek.

Rozhovor s Kendall Ross (@id.knit.that), ktorá premenila svoje pletenie na jedinečnú formu umenia. Kendallove nositeľné umelecké diela čerpajú inšpiráciu z jej skúseností mladej Američanky.

Článok o írskej vzdelávacej iniciatíve v oblasti pletenia Wool in School, ktorá sa zaviazala zvyšovať povedomie o vlne a učiť deti zamilovať si pletenie.

Rubrika Jeanette Sloan Fiber Talk, kde sa zhovára s April Tang: spoluzakladateľkou Shangdroku, taiwansko-tibetskej spoločnosti, ktorá sa špecializuje na tradičnú ručne pradenú priadzu a ručne vyrábanú plsť.

Five Ways od našej pravidelnej spisovateľky Päivi Kankaro, kde sa dozvieme o nie tak skrytej sile farieb a ako ich využiť v našich pletacích projektoch.

Where I Knit: Pravidelný kus, ktorý zobrazuje ľudí, ktorí pletú na svojom obľúbenom mieste. V tomto čísle sa zoznámime s Emiliou Bergoglio, ktorá pletie v parku svätyne neďaleko ich domu v Tokiu v Japonsku.

Sezónne recepty na inšpiráciu pri letnom varení.

Recenzie na knihy.

Časopis je v anglickom jazyku. 

Jednotlivé dizajny si môžete bližšie obzrieť TU.

Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež:

Kód: 010 fluo

Značka: Malabrigo

Merino vlna Malabrigo Worsted 100g 192m

Zloženie: 100% merino Hmotnosť: 100g Návin: 192m Ihlice/háčk: 4 - 5mm Akúška očiek podľa štítku: 18 očiek na 10cm Hrúbka priadze: Worsted Na pletenú čiapku potrebujete 1 pradeno. Na stredne veľkú pletenú šatku cca 3 pradená.  Na pletený sveter veľkosti M potrebujete cca 6 pradien.  Inšpirujte sa hotovými výrobkami na Ravelry. Chcete oprať svoje vlnené...

Cena 13,80 €
Viac
Skladom

Kód: INS

Ihly na šitie

Ihly PONY’s Black majú matný povrch, s ktorým sa v porovnaní s lesklou ihlou pracuje ľahšie a príjemnejšie pre vaše oči (niekto nemá rád kovoé odlesky a aj sa mu zle vidí taká ihla). Látacie ihly možno použiť na látanie vlnených odevov a ponožiek a iné opravy. Majú ostrý hrot. Tieto ihly sú väčšie ako typická ihla a majú väčšie a predĺžené očko, vďaka...

Cena 2,70 €
Viac
Skladom

Kód: 2mm

Addi NOVEL square kruhové ihlice 80cm

Jedinečné pletacie ihlice v štvorcovom prevedení s oblými hranami - ihlice nie sú "guľaté" ale hranaté - štvorcové s oblými hranami. Ostré špičky s povrchovou štruktúrou Novel umožňujú pletenie bez únavy, sú šetrné ku kĺbom, zmierňujú tlak na lakte a ramená a masírujú aj ruky. Je zaručený rovnomernejší vzor pleteniny.  Samozrejme Made in Germany -...

Cena 10,80 €
Viac
Produkt je dostupný s inými možnosťami