Počítadlo riadkov dúhové

21,4mm
3 ks    21,4mm
počítadlo riadkov, prsteň
24,30 €
S DPH
Množstvo
Skladom

Praktické počítadlo riadkov, ktoré si navlečiete na prst ako prsteň. Môžete si ho navliecť na palec, alebo ukazovák a pretáčať kolieska podľa potreby. Vyrobený z kvalitnej antialergickej nehrdzavejúcej ocele. Dostupný v dvoch veľkostiach. Vnútorný priemer = 18,2mm alebo 19,8mm.

Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež:

Odžmolkovač

Oblečenie sa môže žmolkovať v dôsledku trenia, prania alebo opotrebovania: výsledkom je celý odev pokrytý žmolkami, vďaka čomu bude odev zrazu vyzerať starý a opotrebovaný. S Milwardovým odstraňovačom žmolkov môžete žmolky jednoducho oholiť bez poškodenia látky. Praktická veľkosť uľahčuje prenášanie odstraňovača žmolkov. Funguje na batérie (2 x AA), ktoré...

Cena 9,90 €
Viac
Skladom

Kód: s rúčkou

Odžmolkovač Gleener

V dvoch rôznych veľkostiach. 3 rôzne nástavce pre dokonalé odžmolkovanie: 1 - ideálne na hrubé tkaniny ako sú hrubé vlneneé svetre, vyrobené zo syntetiky, alebo ich zmesi,  2 - na stredne hrubé tkaniny ako kašmír, merino, prípadne na flís, 3 - zrevitalizuje vaše letné obelčenie, tričká, hodvábne zmesi a ultra delikátne oblečenie.  Kefa na žmolky - na...

Cena 19,90 €
Viac
Skladom

Kód: Pomôcka na vlnu

Pletací náprstok

Tento náprstok vám pomôže s vlnou pri štrikovaní. Vlnu nemusíte omotávať okolo prsta, ale vediete ju cez očká na náprstku. Pomôže aj pri nórskych vzoroch - na náprstku sú dve očká, na dve rôzne vlákna vlny.

Cena 5,00 €
Viac
Skladom

Kód: 0100 maslová

Značka: Drops

Lima 50g 100m

Zloženie: 65% vlna, 35% alpaka Hmotnosť: 50g Návin: 100m Ihlice/háčik: 4mm Skúška očiek podľa štítku: 21 očiek x 28 riadkov na 10x10cm Hrúbka priadze: DK / Worsted Inšpirujte sa hotovými výrobkami na Ravelry. Chcete oprať svoje vlnené výrobky bezpečne? My odporúčame EUCALAN.

Cena 2,60 €
Viac
Skladom