Ponožkové pravítko

PP
12 ks    PP
12,60 €
S DPH
Množstvo
Skladom

Ponožkové pravítko Scheepjes je nepostrádateľnou pomôckou pri pletení ponožiek. Môžete ho použiť na jednoduchú kontrolu rozmerov ponožiek pri pletení vložením pravítka do rozrobenej ponožky. Pravítko ukazuje dĺžku chodidla ponožky pre veľkosť topánok 30 až 47, takže viete, kedy začať, uberať na špičku, alebo na pätu. Jedna strana pravítka má údaje v centimetroch a európske veľkosti topánok a na druhej strane v palcoch a veľkostiach topánok pre Spojené kráľovstvo a USA. V strede je výrez s dĺžkou 30 cm, s ktorým si môžete zmerať pletenie. To je tiež super napríklad na určenie počtu očiek na skúšobnej vzorke.

Ako bonus nájdete na tomto pravítku aj zabudované meradlo pletacích ihiel pre veľkosti 2,00 mm až 4,00 mm.

Ponožkové pravítko Scheepjes je vyrobené z dreva a má krásny prírodný vzhľad.

Dodávané po 1 kuse.

Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež:

Kód: S - 21cm

Pomôcka na blokovanie ponožiek

Drevená pomôcka na blokovanie ponožiek- Ponožky po upletení, hlavne ak pletiete nejaký vzor, osmičky, či niečo čipkované, vyzerajú nevábne. Pomocou tejto pomôcky ich viete pekne nablokovať - namočiť, vyžmýkať, natiahnuť na pomôcku a nechať voľne uschnúť. Očká sa pekne uložia, a ponožky budú pripravené do akcie. 

Cena 10,00 €
Viac
Skladom

Kód: 01 biela

Jawoll 50g 210m

Zloženie: 75% vlna, 25% nylon Hmotnosť: 50g Návin: 210m Ihlice/háčik: 2,5 - 3,5mm Skúška očiek: 30 očiek na 10cm Hrúbka priadze: Sock

Cena 4,95 €
Viac
Skladom

Kód: 809 solis

Značka: Malabrigo

Baby alpaka s hodvábom Malabrigo Baby silkpaca 50g 384m

Zloženie: 70% baby alpaka, 30% hodváb Hmotnosť: 50g Návin: 384m Ihlice/háčik: 3 - 5mm Hrúbka priadze: Lace Na pletenú čiapku potrebujete 1 pradeno. (Najlepšie by bolo dať priadzu minimálne dvojmo, lebo je ozaj tenučká. :) ) Na stredne veľkú pletenú šatku cca 2 pradená.  Na pletený sveter veľkosti M potrebujete cca 4 pradená. Väčšinou sa ale splieta...

Cena 10,90 €
Viac
Skladom

Chránič na kruhové ihlice

Už nikdy vám nespadnú z kruhových ihlíc očká pri prenášaní. Ihlice jednoducho pichnete cez čiernu "čiapoču" do rúrky a všetko ostane na svojom mieste. 3 kusy v balení. Pre ihlice do veľkosti 5,5mm. 

Cena 11,50 €
Viac
Skladom