• Vypredané

Taška na prenášanie projektov

TNPP
TNPP
53,70 €
S DPH
Množstvo
Vypredané

Táto taška je veľmi praktický pomocník. Má také akurátne rozmery, nieje ani veľká ani malá. Zmestíte do nej až 1,5 kila vlny, alebo 4 stredné rozrobené projekty. Vnútri má praktický predeľovač priestoru, kam vďaka gumičkám môžete umiestniť svoje ihlice, háčiky, nožničky a všetky možné rôzne pomocky. Tak isto vám na to poslúžia aj dve vrecúška na zips.

Rozmery tašky: 38x15x24cm

Taška sa perdáva bez obsahu. 

Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež:

Kód: SKIE

Sada kruhových ihlíc Ergonomics 3 - 4mm

Tieto ihlice sú ergonomicky navrhnuté a flexibilné. Pomocou slzičkového tvaru špičky sa vlna lepšie naberá. Ďalej pokračuje klasický guľatý tvar ihlice a za ním trojuholníkový tvar ihlice, ktorý zaručuje ľahké kĺzanie očiek. Sú vyrobené z odolného plastu a sú jemne pružné. Každá veľkosť ihlíc je označená číslom a rôzne veľkosti sú aj odlíšené farbou....

Cena 34,20 €
Viac
Skladom

Kód: 4mm - 40cm

Kruhové ihlice SymfonieWood 40/50/80cm 2-12mm

Kruhové ihlice Symfoniewood sú vyrobené z farebne namorených brezových doštičiek, zlisovaných dokopy a vybrúsených na požadovanú veľkosť. Okrem toho, že sú krásne farebné, držia sa príjemne v rukách, necinkajú a nechladia. Vlna sa po nich dobre kĺže.  40 a 50 centimetrová veľkosť je vhodná hlavne na pletenie čiapok.

Cena 7,30 €
Viac
Produkt je dostupný s inými možnosťami

Počítadlo riadkov klikacie tyrkysové

Počítadlo riadkov, prípadne očiek pri vzore pri štrikovaní, alebo háčkovaní.  Po každom upletenom alebo uháčkovanom úseku (môže to byť riadok, alebo časť vzorky) len zatlačíte tlačítko na vrchu počítadla a číslo na "displeji" sa zmení o jedno vyššie. 

Cena 6,00 €
Viac
Skladom

Customer Reviews

Based on 1 review
100%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
M
Martin Jelemensky
Taska darcek

Vyborna taska, vysoka kvalita. Odporucam vsetkym ako darcek pre manzelku.