• Novinka

52 Weeks of Accessories

52WOA
9 ks    52WOA
39,90 €
S DPH
Množstvo
Skladom

Táto farebná a všestranná kniha obsahuje vzory pre 52 inšpiratívnych doplnkov – väčšinou pletených, ale aj niekoľko háčkovaných kúskov – vytvorených 48 medzinárodnými dizajnérmi. Je dokonalým spoločníkom pre tých, ktorí milujú pletenie čiapok, šálov, ponožiek a palčiakov, ale zahŕňa aj iné zábavné projekty, ako sú kukly, kapucne, čelenky a tašky.

Návrhy v 52 Weeks of Accessories sú vhodné pre celý rad pletacích schopností a potrieb. Začiatočníci sa naučia nové techniky a pokročilý sa môžu inšpirovať novými nápadmi. Dizajny obsahujú množstvo techník vrátane osmičiek a farebných prevedení, ako aj jednoduchších vzorov. Vďaka malým rozmerom je výroba príslušenstva rýchla a ekonomická. Ponúkajú vynikajúci spôsob, ako vyskúšať nové veci a hrať sa s priadzou!

52 Weeks of Accessories je najnovší prírastok do populárnej série kníh 52 Weeks vydavateľstva Laine, ktorá už obsahuje zväzky zamerané na ponožky, šály a jednoduché úplety.

Vzory vytvorili títo dizajnéri: Jenny Ansah, Paulina Castell Gutiérrez , Susan Chin, Elena Dimchevska, Nele Druyts, Anna Eklund, Jaana Etula, Belén Fernández, Lindsey Fowler, Lily Kate France, Soraya García, Izabela Grzybek, Émilie Hallet, Jonna Helin, Karen S. Henderson, Rastus Hsu, Tiina Huhtaniemi, Anna Husemann, Joona Höri, Nabita Jouret, Pauliina Kuunsola, Kaori Katsurada, Keiko Kikuno, Thien-Kieu Lam, Lisa Lang & Isabella Heinz, Sarah-Ann Lehton Larouche, , Eli Leistad, Pauliina Leisti, Faïza Mebazaa, Maral Mokri, Heli Rajavaara, Marie Régnier, Marina Skua, Jeanette Sloan, Lis Smith, Elena Solier Jansà, Susanne Sommer, Florence Spurling, Jill Tamminen, Thea Vesterby, Maaike von Geijn, Anke Ahrentschildt, Kajsa Vuorela, Julia Wilkens, Martha Wissing a Veera Välimäki.

Kniha je v anglickom jazyku. 

272 strán

52 vzorov na doplnky (50 pletacích vzorov a 2 háčkované vzory: 9 čiapok, 2 čelenky, 12 šálov a šálov, 3 kukly, 2 nákrčníky, 3 kapucne, 1 kukla, 6 palčiakov, 2 palčiaky bez prstov, 6 ponožiek, 1 pár papúč , 3 tašky, 1 scrunchie, 1 šperk)

Náhľady jednotlivých návodov nájdete TU.

Vzory na čiapky, palčiaky a ponožky sú dostupné v niekoľkých veľkostiach

Pevná väzba, tkaná obálka knihy 

Jazyk: angličtina

Rozmery: 215 x 276 x 29 mm

Vytlačené v Lotyšsku.

Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež:

Kód: 2mm

Addi NOVEL square kruhové ihlice 80cm

Jedinečné pletacie ihlice v štvorcovom prevedení s oblými hranami - ihlice nie sú "guľaté" ale hranaté - štvorcové s oblými hranami. Ostré špičky s povrchovou štruktúrou Novel umožňujú pletenie bez únavy, sú šetrné ku kĺbom, zmierňujú tlak na lakte a ramená a masírujú aj ruky. Je zaručený rovnomernejší vzor pleteniny.  Samozrejme Made in Germany -...

Cena 10,80 €
Viac
Produkt je dostupný s inými možnosťami

Kód: 0003 sivá

Alpaca SOXX 100g 390m

Zloženie: 70% alpaka (superfine), 30% nylon Hmotnosť: 100g Návin: 390m Ihlice/úháčik: 2,5 - 3,5mm Skúška očiek: 30 očiek na 10cm Hrúbka priadze: Sock

Cena 16,95 €
Viac
Skladom