Laine - nordic knit life 18.

LNKLČ18
4 ks    LNKLČ18
25,00 €
S DPH
Množstvo
Skladom

Naše krásne jesenné číslo je tu! V Laine 18 – nazývanom Weekend Getaway – si doprajeme čas na oddych v malej chatke pri lese. Všestranné a pohodlné úplety sú vhodné do interiéru aj exteriéru a sú dokonalým doplnkom vášho šatníka, na chladnejšie dni.

V tomto čísle sa predstavili dizajnéri: Jenny Ansah, Marcela Chang, Melissa Clulow, Emma Ducher, Jenna Kostet, Ksenia Naidyon, Olga Putano, Tiia Reho, Anna Sjösvärd a Julia Wilkens.

Vydanie 18, jeseň 2023, obsahuje:

- 11 vzorov pletenia (diagramy aj písomné pokyny): 5 svetrov, 2 kardigány, 1 návlek, 1 šál, 1 čiapka a 1 pár rukavíc.

- Rozhovor s americkou návrhárkou pletenín a módnou historičkou Sydney Crabaugh, ktorá sa špecializuje na vintage pleteniny a vedie vlastnú virtuálnu školu pletenia.

- Článok o Shetlandoch a ich pletacích tradíciách s dvoma inšpiratívnymi dizajnérkami – Gudrun Johnston a Mary Jane Mucklestone – ako naše sprievodkyne.

- Jeanette Sloan’s Fiber Talk: pravidelný článok o rozhovore Jeanette so zaujímavými ľuďmi. V tomto čísle sa stretáva s Tanisom „Akutuq“ Simpsonom, ktorého spoločnosť vyrába priadzu z qiviutu: vlákna, ktoré pochádza z podsady pižmoňa.

- Five Ways od našej pravidelnej spisovateľky Päivi Kankaro, ktorá zhromažďuje tipy odborníkov na opravu vašich úpletov.

- Where I Knit: pravidelný kúsok, ktorý zobrazuje ľudí, ktorí pletú na svojom obľúbenom mieste. V tomto čísle sa zoznámime s Norou, ktorá rada štrikuje na streche svojho domu v nemeckom Kolíne nad Rýnom.

- Sezónne recepty na inšpiráciu pri jesennom varení.

- recenzie kníh.

Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež:

Kód: s rúčkou

Odžmolkovač Gleener

V dvoch rôznych veľkostiach. 3 rôzne nástavce pre dokonalé odžmolkovanie: 1 - ideálne na hrubé tkaniny ako sú hrubé vlneneé svetre, vyrobené zo syntetiky, alebo ich zmesi,  2 - na stredne hrubé tkaniny ako kašmír, merino, prípadne na flís, 3 - zrevitalizuje vaše letné obelčenie, tričká, hodvábne zmesi a ultra delikátne oblečenie.  Kefa na žmolky - na...

Cena 19,90 €
Viac
Skladom

Kód: LKCHGVI

Lanká ku ChiaoGoo vymeniteľným ihliciam

Tieto lanká patria medzi najlepšie na trhu. Nemajú pamäť - vždy sa vrátia do pôvodného tvaru, sú mäkké a neskutočne ohybné. Dĺžka lanka je udávaná ako dĺžka samotného lanka bez špičiek. Pre veľkosť špičiek dĺžky 10cm/13cm veľkosti 1,5mm až 2,5mm voľte lanko MINI. Pre veľkosť špičiek dĺžky 10cm/13cm veľkosti 2,75mm až 5mm voľte lanko SMALL. Pre veľkosť...

Cena 11,90 €
Viac
Skladom

Kód: CHGVŠ13

ChiaoGoo vymeniteľné špičky 13cm

ChiaoGoo ihlice sú vo svete pletiarok veľmi obľúbené. S lankami kombinujte nasledovne: Pre veľkosť ihlíc 1,5mm až 2,5mm voľte lanko MINI. Pre veľkosť ihlíc 2,75mm až 5mm voľte lanko SMALL. Pre veľkosť ihlíc 5,5mm až 10mm voľte lanko LARGE.

Cena 14,90 €
Viac
Skladom

Kód: 2443 krvavá červená

Značka: Schoppel wolle

Ponožková priadza s konope Admiral Hanf 100g 420m

Zloženie: 67% vlna, 10% konope, 23% polyamid (biologicko odbúrateľný) Hmotnosť: 100g Návin: 420m Ihlice/háčik: 2 - 3mm Skúška očiek podľa štítku: 30 očiek x 42 riadkov na 10x10cm Hrúbka priadze: Sock / Fingering Z jedného klbka upletiete 3 dámske ponožky veľkosti cca 38. Na dospelácku pletenú čiapku potrebujete 1 klbko. (z jedného upletiete aj dve...

Cena 13,80 €
Viac
Skladom