Pomôcka na uťahovanie vymeniteľných ihlíc

Pomôcka na ihlice
12 ks    Pomôcka na ihlice
3,00 €
S DPH
Množstvo
Skladom

Pomocou týchto gumených srdiečok viete lepšie utiahnuť svoje vymeniteľné ihlice.

Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež:

Kód: CHGVŠ13

ChiaoGoo vymeniteľné špičky 13cm

ChiaoGoo ihlice sú vo svete pletiarok veľmi obľúbené. S lankami kombinujte nasledovne: Pre veľkosť ihlíc 1,5mm až 2,5mm voľte lanko MINI. Pre veľkosť ihlíc 2,75mm až 5mm voľte lanko SMALL. Pre veľkosť ihlíc 5,5mm až 10mm voľte lanko LARGE.

Cena 14,90 €
Viac
Skladom

Kód: PR

Počítadlo riadkov

Počítadlo riadkov, prípadne očiek pri vzore pri štrikovaní, alebo háčkovaní.  Viete si ho upevniť o prst, potom už len stlačíte gombík po každom upletenom riadku.  Obsahuje aj baterku. 

Cena 3,60 €
Viac
Skladom

Kód: LS360

Lanká Swiv 360 ku ChiaoGoo vymeniteľným ihliciam

Tieto lanká patria medzi najlepšie na trhu. Okrem toho že nemajú pamäť - vždy sa vrátia do pôvodného tvaru, sú mäkké a neskutočne ohybné, tak majú aj ohybný kĺb medzi lankom a kovovou časťou, ktorá sa pripája k ihlici.  Dĺžka lanka je udávaná ako dĺžka samotného lanka bez špičiek. Pre veľkosť špičiek dĺžky 10cm/13cm veľkosti 2,75mm až 5mm voľte lanko...

Cena 14,70 €
Viac
Skladom

Kód: KNLCHG

Koncovka na lanká ChiaoGoo

Koncovky na lanká využijete v prípade, že potrebujete použiť špičky na iný projekt a na lanku máte niečo rozpracované. Vďaka koncovkám ostanú všetky očká bezpečne na mieste. V balení sú dve koncovky jednej veľkosti. 

Cena 5,00 €
Viac
Skladom

Kód: Mini

Spojka na ChiaoGoo lanká

Spojka na lanká ku ChiaoGoo lankám. Pomocou tejto spojky si viete nadpojiť dve rôzne dlhé lanká a vytvoriť si tak dlhé lanko aké práve potrebujete. 

Cena 4,80 €
Viac
Skladom

Kód: PP

Ponožkové pravítko

Ponožkové pravítko Scheepjes je nepostrádateľnou pomôckou pri pletení ponožiek. Môžete ho použiť na jednoduchú kontrolu rozmerov ponožiek pri pletení vložením pravítka do rozrobenej ponožky. Pravítko ukazuje dĺžku chodidla ponožky pre veľkosť topánok 30 až 47, takže viete, kedy začať, uberať na špičku, alebo na pätu. Jedna strana pravítka má údaje v...

Cena 12,60 €
Viac
Skladom