Sušiak na sveter

SNS
2 ks    SNS
39,00 €
S DPH
Množstvo
Skladom

Vďaka tomuto sušiaku ľahko usušíte svoje pletené kúsky štýlom "voľne položené". Tým, že vzduch môže prúdiť aj z dola popod sušiak, svetre (či iné pletené kúsky) uschnú rýchlejšie. Jednoducho rozložte Pop-up sušiak a pomocou praciek ho nastavte na požadovanú výšku, položte ho na uterák, alebo blokovaciu podložku a položte na neho vlhký sveter. 

Rozmery: 71 cm ×  86 cm (otvorený), 28 cm priemer (zatvorený)

Návod na použitie: Otvorte Pop-up sušiak a zacvaknite pracky. Upravte ich dĺžku a tým nadvihnete sušiak do výšky, alebo ho znížite. Po usušení svetra nechajte aj sušiak voľne doschnúť, ak je ešte vlhký. Rozopnite pracky. Chyťte ho rukami na stranách oproti sebe, skrútnite ho a zároveň približujte ruky k sebe až kým nebudete mať dva na sebe položené kruhy. Tie spolu zaistite elastickou páskou, ktorá je súčasťou sušiaka. 

Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež:

Kód: 554 belmont

Shetlandská priadza na pletenie Croft Aran 100g 166m

Zloženie: 100% Shetlandská vlna Hmotnosť: 100g Návin: 166m Ihlice/háčik: 4 - 5mm Skúška očiek: 18 očiek na 10cm Hrúbka priadze: Aran Na čiapku vám stačí 1 pradeno.  Na jednoduchý dámsky sveter veľkosti M budete po trebovať 5 pradien.  Chcete oprať svoje vlnené výrobky bezpečne? My odporúčame EUCALAN.

Cena 10,80 €
Viac
Skladom