Addi NOVEL Crazy Trio

2mm
5 ks    2mm
Vyberte si správnu veľkosť
21,90 €
S DPH
Množstvo
Skladom

Dve adi inovácie sa spojili v týchto ihliciach. Hranaté ihlice vo verzii CrazyTrio. Hranaté hroty Novel v ergonomickom dizajne zaručujú vďaka štruktúrovanému povrchu rovnomerný vzhľad očiek, bez námahy a napätia.

Ihlice addiCraSyTrio, s ktorými sa dá bez námahy pliesť dokola s dvoma alebo tromi ihlicami, sú ideálne na ponožky, čiapky, detské oblečenie alebo dokonca rukávy. Žiadne vypadávanie očiek, dokonca ani pre neskúsených pletiarov - ideálne na držanie a prácu. Vytvorí sa rovnomerný vzhľad očiek. Dostupné vo všetkých hlavných veľkostiach a vhodné pre všetky kreatívne ruky.

V balení sú tri ihlice každá o dĺžke 30cm. 

Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež:

Kód: 2mm

Addi NOVEL square kruhové ihlice 80cm

Jedinečné pletacie ihlice v štvorcovom prevedení s oblými hranami - ihlice nie sú "guľaté" ale hranaté - štvorcové s oblými hranami. Ostré špičky s povrchovou štruktúrou Novel umožňujú pletenie bez únavy, sú šetrné ku kĺbom, zmierňujú tlak na lakte a ramená a masírujú aj ruky. Je zaručený rovnomernejší vzor pleteniny.  Samozrejme Made in Germany -...

Cena 10,80 €
Viac
Produkt je dostupný s inými možnosťami

Kód: 4mm - 40cm

Kruhové ihlice SymfonieWood 40/50/80cm 2-12mm

Kruhové ihlice Symfoniewood sú vyrobené z farebne namorených brezových doštičiek, zlisovaných dokopy a vybrúsených na požadovanú veľkosť. Okrem toho, že sú krásne farebné, držia sa príjemne v rukách, necinkajú a nechladia. Vlna sa po nich dobre kĺže.  40 a 50 centimetrová veľkosť je vhodná hlavne na pletenie čiapok.

Cena 7,30 €
Viac
Skladom

COCOknits označovače zatvárací špendlík

Tieto označovač použijete pri pletení aj pri háčkovaní. Môžete ich použiť medzi očká na ihlici, ale viete si nimi označiť aj konkrétne očká pri háčkovaní. Sú to v podstate zicherky v tvare žiarovky, tým pádom sa pekne zmestia na ihlice.  Balenie obsahuje 6 farieb, z každej farby je 10 kusov = spolu až 60 kusov v balení. 

Cena 13,80 €
Viac
Skladom

Kód: S - 21cm

Pomôcka na blokovanie ponožiek

Drevená pomôcka na blokovanie ponožiek- Ponožky po upletení, hlavne ak pletiete nejaký vzor, osmičky, či niečo čipkované, vyzerajú nevábne. Pomocou tejto pomôcky ich viete pekne nablokovať - namočiť, vyžmýkať, natiahnuť na pomôcku a nechať voľne uschnúť. Očká sa pekne uložia, a ponožky budú pripravené do akcie. 

Cena 10,00 €
Viac
Skladom

Kód: 100 zeleno modrá

Watercolor sock ponožková priadza 100g 420m

Zloženie: 75% vlna, 25% nylon Hmotnosť: 100g Návin: 420m Ihlice/háčik: 2 - 3mm Skúška očiek: 31 očiek na 10cm Hrúbka priadze: Sock / Fingering Chcete oprať svoje vlnené výrobky bezpečne? My odporúčame EUCALAN. Kombinujte s jednofarebnou JAWOLL. 

Cena 6,00 € Základná cena 12,60 €
Viac
Produkt je dostupný s inými možnosťami

Kód: s rúčkou

Odžmolkovač Gleener

V dvoch rôznych veľkostiach. 3 rôzne nástavce pre dokonalé odžmolkovanie: 1 - ideálne na hrubé tkaniny ako sú hrubé vlneneé svetre, vyrobené zo syntetiky, alebo ich zmesi,  2 - na stredne hrubé tkaniny ako kašmír, merino, prípadne na flís, 3 - zrevitalizuje vaše letné obelčenie, tričká, hodvábne zmesi a ultra delikátne oblečenie.  Kefa na žmolky - na...

Cena 19,90 €
Viac
Skladom